zamknij

KBR

Aktualności konkursowe GłosowaniePrzepisyZadania konkursowe i wynikiKonkurs i Nagrody

Pomysłowe grillowanie z Apetiną

Kulinarny Blog Roku 2013

Trzecie zadanie w konkursie Kulinarny Blog Roku 2013!
Pomysłowe grillowanie z Apetiną
Pomysłowe grillowanie z Apetiną

Sezon grillowy czas zacząć!

Dłuższe i cieplejsze wieczory, majówka… lepszej okazji nie będzie :-) Wreszcie wyjdziemy z kuchni na świeże powietrze, a nasze menu nabierze rumieńców. Pomyślcie tylko o tych szaszłykach, karkówce, rybach… Grillowanie daje ogromne pole do kulinarnego popisu – zaczynając od marynat, na sałatkach kończąc.

Co powiecie na danie z grilla lub dodatek do mięsa przygotowany z serem śródziemnomorskim? Zapraszamy do pomysłowego grillowania z Arla Apetina®.

Jeśli prowadzisz bloga kulinarnego, weź udział w konkursie Kulinarny Blog Roku 2013 i podziel się z nami przepisem z dodatkiem sera Arla Apetina®, który sprawdzi się podczas majowego grillowania.

 

Przeczytaj Regulamin

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
brakkomentarzy
Jeśli chcesz dodać
artykuł do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj

Zobacz również

Jak rozpoznać prawdziwego szampana?
Porada 60

Jak rozpoznać prawdziwego szampana?

Kuchnia wigilijna od morza aż do Tatr News 220

Kuchnia wigilijna od morza aż do Tatr

Tradycyjne wigilijne menu przygotowuje się z płodów rolnych i leśnych, a więc ze zboża, kaszy, jarzyn oraz grzybów, orzechów, miodu, a także z ryb. Mimo to, w różnych regionach Polski Wigilia smakuje inaczej.

Podróżnik kulinarny - egzotyczne warzywa
News 11

Podróżnik kulinarny - egzotyczne warzywa

Egzotyczne warzywa i zioła mają wiele właściwości, których brakuje naszym tradycyjnym odmianom

Podróżnik kulinarny - powidła strzeleckie
News 510

Podróżnik kulinarny - powidła strzeleckie

Gdzie bije "powidłowe" serce Polski?

Święta w domu Basi Ritz
News 73

Święta w domu Basi Ritz

Tradycyjne potrawy według zwyciężczyni programu "MasterChef"

Idealne wino na... śniadanie?
Porada 30

Idealne wino na... śniadanie?

Posłuchajcie rady redaktora naczelnego "Magazynu Wino"

Tajemnice polskiej kuchni
Porada 20

Tajemnice polskiej kuchni

Ukochane danie Magdy Gessler to...
News 174

Ukochane danie Magdy Gessler to...

Nie spodziewacie się nawet, jak prostą potrawę wybiera restauratorka!

tvnpix