zamknij

KBR

Aktualności konkursowe GłosowaniePrzepisyZadania konkursowe i wynikiKonkurs i Nagrody

Kanapki de luxe

Kulinarny Blog Roku 2013

Drugie zadanie w konkursie Kulinarny Blog Roku 2013
Kanapki de luxe
Kanapki de luxe

Kanapka to przekąska dobra na każdą porę dnia. Śniadanie, brunch, lunch czy kolacja - każdy z nas ma swój ulubiony sposób jej przyrządzenia. I myślicie pewnie, że nic już nie może Was zaskoczyć w temacie kanapek… A słyszeliście o smørrebrød?

Te małe dzieła sztuki, tradycyjnie przyrządzane w Danii, składają się z wielu dodatków, których nawet nie podejrzewalibyście o to, jak świetnie smakują podane na kromce chleba.

Zapraszamy do eksperymentowania każdego kulinarnego blogera - weź udział w konkursie Kulinarny Blog Roku 2013 i podziel się z nami przepisem na wytworną kanapkę w Twojej ulubionej formie – na zimno lub na ciepło, które przyrządzisz z masłem lub miksem Lurpak.

Przepisy możecie zgłaszać poprzez belkę "zgłoś swój przepis" od poniedziałku!

Zobacz nasze jury

Przeczytaj Regulamin

Komentarze (6)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
~Gość

a czy opublikowane dziś na blogu ,to można dodać w poniedziałek do konkursu

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      Kurczak_aga

      do kiedy można zgłaszać propozycję?

      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
          0
        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
            0
          • zgłoś naruszenie
          Menab

          A czy można edytować swój przepis dodany?

          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
              0
            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                0
              • zgłoś naruszenie
              redakcja_kulinarni
              redakcja_kulinarni

              Poprosimy o kontakt na nasz redakcyjny adres kontakt@kulinarni.pl. Będziemy pomagać w edycji:)

              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                  0
                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                    0
                  • zgłoś naruszenie
                  kochanyptysiu

                  W jaki sposób mogę dodać swoją propozycję konkursową?

                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                      0
                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                        0
                      • zgłoś naruszenie
                      redakcja_kulinarni
                      redakcja_kulinarni

                      Zgodnie z regulaminem, w poniedziałek pojawi się belka "zgłoś przepis"- póki co gotujemy:)

                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                          0
                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                            0
                          • zgłoś naruszenie
                          Pomoc | Zasady forum
                          Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
                          Dodajdo ulubionych
                          Usuńz ulubionych
                          6komentarzy
                          Jeśli chcesz dodać
                          artykuł do ulubionych
                          zarejestruj się lub zaloguj

                          Zobacz również

                          Bosacka przeciwko modyfikacjom genetycznym żywności
                          News 11

                          Bosacka przeciwko modyfikacjom genetycznym żywności

                          Postęp cywilizacyjny vs zdrowa żywność

                          Dlaczego warto pościć? News 280

                          Dlaczego warto pościć?

                          Kochamy jeść, gotować i biesiadować. Dlaczego więc mielibyśmy dobrowolnie z tego rezygnować? Co nam daje post i umartwianie się?

                          Mięsożercy na start!
                          News 1214

                          Mięsożercy na start!

                          Jest takie miejsce na warszawskiej mapie gastronomicznej, które miłośników mięsa może przyprawić o zawrót głowy

                          Podróżnik kulinarny - polskie baby
                          News 20

                          Podróżnik kulinarny - polskie baby

                          Co te wypieki mają wspólnego z Ali-Babą?

                          Stopnie wysmażenia steka Ciekawostka 25

                          Stopnie wysmażenia steka

                          Jeżeli znajdziesz się w restauracji z najlepszymi i prawdziwymi stekami, musisz wiedzieć jaki stek zamówić. Mamy dla ciebie krótką instrukcję i stopnie wysmażenia steków

                          Stary piernik gwarancją dobrobytu! Ciekawostka 11

                          Stary piernik gwarancją dobrobytu!

                          Podróżnik kulinarny - kurpiowskie kury zielononóżki
                          News 20

                          Podróżnik kulinarny - kurpiowskie kury zielononóżki

                          Która kura znosi najzdrowsze i najsmaczniejsze jaja?

                          "Pan karp" ulubieńcem Katarzyny Bosackiej?
                          Porada 201

                          "Pan karp" ulubieńcem Katarzyny Bosackiej?

                          tvnpix