zamknij

KBR

Aktualności konkursowe GłosowaniePrzepisyZadania konkursowe i wynikiKonkurs i Nagrody

"Wariacje wokół sera Castello"

Kulinarny Blog Roku 2013

Wariacje wokół sera Castello® z niebieską pleśnią

Castello
Castello

Ser z niebieską pleśnią jest raczej rzadko spotykanym w naszej kuchni. Czas to zmienić. Tym razem chcielibyśmy zaproponować Wam bogactwo smaku i aromatu reprezentowane przez niebieski ser Castello®. Spróbujcie wydobyć jego potencjał – koreczki koktajlowe, ciasteczka serowe, a może danie na gorąco?

Castello® każdej potrawie nada wyrazistości. Można podawać go na ciepło oraz na zimno - tylko od Was zależy, jak zaproponujecie ten przysmak Waszym gościom.

Jeśli prowadzisz bloga kulinarnego, weź udział w konkursie Kulinarny Blog Roku 2013 i podziel się z nami przepisem na danie z serem Castello® z niebieską pleśnią.

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
brakkomentarzy
Jeśli chcesz dodać
artykuł do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj

Zobacz również

Podróżnik kulinarny - moda na cupcake
News 10

Podróżnik kulinarny - moda na cupcake

W warszawskim cukiernictwie wielkie poruszenie: nastała moda na cupcake!

Ukochane danie Magdy Gessler to...
News 174

Ukochane danie Magdy Gessler to...

Nie spodziewacie się nawet, jak prostą potrawę wybiera restauratorka!

Jak otworzyć wino musujące?
Porada 765

Jak otworzyć wino musujące?

Mistrz Polski sommelierów pokazuje, jak to zrobić!

Podróżnik kulinarny - makaron razowy
News 20

Podróżnik kulinarny - makaron razowy

Czy warto uzupełnić swoją dietę o makarony razowe, pszenne, żytnie, orkiszowe?

Jak rozpoznać prawdziwego szampana?
Porada 60

Jak rozpoznać prawdziwego szampana?

Nosowska nie gotuje z przepisów!
News 10

Nosowska nie gotuje z przepisów!

Kasia Nosowska opowiada o kulinarnych eksperymentach

Jak wybrać szampana na sylwestra?
Porada 30

Jak wybrać szampana na sylwestra?

Zobacz, co radzi redaktor naczelny "Magazynu Wino"

Podróżnik kulinarny - wielkie pączkowanie
News 10

Podróżnik kulinarny - wielkie pączkowanie

Maciej Nowak na tropie pączków

tvnpix