zamknij

KBR

Aktualności konkursowe GłosowaniePrzepisyZadania konkursowe i wynikiKonkurs i Nagrody

Słodko i wytrawnie

Kulinarny Blog Roku 2013

Kolejne zadanie w konkursie Kulinarny Blog Roku 2013
Słodko i wytrawnie
Słodko i wytrawnie

W kolejnym zadaniu będziemy rozpieszczać nasze podniebienia kontrastując słodkie i wytrawne smaki. Jak otrzymać takie niebanalne połączenie? Wystarczy puścić wodze kulinarnej fantazji i zaproponować wyszukane towarzystwo dla owoców – słone sery? Wykwintne mięsa?

Mamy nadzieję, że w Waszych kuchniach narodzi się niejeden oryginalny pomysł. Zapraszamy do intensywnych poszukiwań wytrawnych duetów.

Jeśli prowadzisz bloga kulinarnego, weź udział w konkursie Kulinarny Blog Roku 2013 i podziel się z nami przepisem na słodko-wytrawne danie z wykorzystaniem dowolnego produktu marki Lurpak.

Weź udział!

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
brakkomentarzy
Jeśli chcesz dodać
artykuł do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj

Zobacz również

Najlepsza wołowina na świecie Ciekawostka 201

Najlepsza wołowina na świecie

Słyszeliście kiedyś o wołowinie wagyu?

News 110

Cała prawda o polskich produktach

Kasia Bosacka o zagrożeniach w supermarketach

Podróżnik kulinarny - polskie baby
News 20

Podróżnik kulinarny - polskie baby

Co te wypieki mają wspólnego z Ali-Babą?

Ulubiona potrawa Michela Morana to...
News 155

Ulubiona potrawa Michela Morana to...

Którą polską potrawę pokochało francuskie podniebienie Michela Morana?

"Pan karp" ulubieńcem Katarzyny Bosackiej?
Porada 201

"Pan karp" ulubieńcem Katarzyny Bosackiej?

Podróżnik kulinarny - małych bistro czar
News 10

Podróżnik kulinarny - małych bistro czar

Maciej Nowak odwiedza małe bistra, w tym Przekąski Zakąski na Krakowskim Przedmieściu.

Stopnie wysmażenia steka Ciekawostka 26

Stopnie wysmażenia steka

Jeżeli znajdziesz się w restauracji z najlepszymi i prawdziwymi stekami, musisz wiedzieć jaki stek zamówić. Mamy dla ciebie krótką instrukcję i stopnie wysmażenia steków

Kuchnia wigilijna od morza aż do Tatr News 220

Kuchnia wigilijna od morza aż do Tatr

Tradycyjne wigilijne menu przygotowuje się z płodów rolnych i leśnych, a więc ze zboża, kaszy, jarzyn oraz grzybów, orzechów, miodu, a także z ryb. Mimo to, w różnych regionach Polski Wigilia smakuje inaczej.

tvnpix