zamknij

KBR

Aktualności konkursowe GłosowaniePrzepisyZadania konkursowe i wynikiKonkurs i Nagrody

Prosto z pieca

Kulinarny Blog Roku 2013

Ostatnie zadanie w konkursie Kulinarny Blog Roku 2013!
Prosto z pieca
Prosto z pieca

Prosto z piekarnika

Na tę porę roku nie wypada zaproponować nic innego, jak tylko ciepłe, treściwe danie, które znakomicie sprawdzi się podczas wietrznego popołudnia. Dłuższe wieczory zachęcają do eksperymentowania w kuchni, a szczególnie do… włączenia piekarnika ;-)

Tym razem szukamy przepisu na danie zapiekane. Wersja z mięsem, wegetariańska tarta czy tradycyjna zapiekanka ziemniaczana - na co dziś macie ochotę?

Do podjęcia kulinarnego wyzwania zapraszamy każdego kulinarnego blogera - weź udział w konkursie Kulinarny Blog Roku 2013 i podziel się z nami przepisem na danie z piekarnika z wykorzystaniem dowolnego produktu marki Lurpak.

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
brakkomentarzy
Jeśli chcesz dodać
artykuł do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj

Zobacz również

Jak Bosacka walczy z obżarstwem?
Porada 27

Jak Bosacka walczy z obżarstwem?

Zobacz, co podpowiada prowadząca "Wiem co jem i wiem co kupuję"!

Jak rozpoznać prawdziwego szampana?
Porada 60

Jak rozpoznać prawdziwego szampana?

Podróżnik kulinarny - powidła strzeleckie
News 510

Podróżnik kulinarny - powidła strzeleckie

Gdzie bije "powidłowe" serce Polski?

Najlepsza wołowina na świecie Ciekawostka 201

Najlepsza wołowina na świecie

Słyszeliście kiedyś o wołowinie wagyu?

Jak wybrać szampana na sylwestra?
Porada 30

Jak wybrać szampana na sylwestra?

Zobacz, co radzi redaktor naczelny "Magazynu Wino"

Podróżnik kulinarny - makaron razowy
News 20

Podróżnik kulinarny - makaron razowy

Czy warto uzupełnić swoją dietę o makarony razowe, pszenne, żytnie, orkiszowe?

Podróżnik kulinarny - małych bistro czar
News 10

Podróżnik kulinarny - małych bistro czar

Maciej Nowak odwiedza małe bistra, w tym Przekąski Zakąski na Krakowskim Przedmieściu.

Kuchnia wigilijna od morza aż do Tatr News 220

Kuchnia wigilijna od morza aż do Tatr

Tradycyjne wigilijne menu przygotowuje się z płodów rolnych i leśnych, a więc ze zboża, kaszy, jarzyn oraz grzybów, orzechów, miodu, a także z ryb. Mimo to, w różnych regionach Polski Wigilia smakuje inaczej.

tvnpix