zamknij

KBR

Aktualności konkursowe GłosowaniePrzepisyZadania konkursowe i wynikiKonkurs i Nagrody

Prosto z pieca

Kulinarny Blog Roku 2013

Ostatnie zadanie w konkursie Kulinarny Blog Roku 2013!
Prosto z pieca
Prosto z pieca

Prosto z piekarnika

Na tę porę roku nie wypada zaproponować nic innego, jak tylko ciepłe, treściwe danie, które znakomicie sprawdzi się podczas wietrznego popołudnia. Dłuższe wieczory zachęcają do eksperymentowania w kuchni, a szczególnie do… włączenia piekarnika ;-)

Tym razem szukamy przepisu na danie zapiekane. Wersja z mięsem, wegetariańska tarta czy tradycyjna zapiekanka ziemniaczana - na co dziś macie ochotę?

Do podjęcia kulinarnego wyzwania zapraszamy każdego kulinarnego blogera - weź udział w konkursie Kulinarny Blog Roku 2013 i podziel się z nami przepisem na danie z piekarnika z wykorzystaniem dowolnego produktu marki Lurpak.

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
brakkomentarzy
Jeśli chcesz dodać
artykuł do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj

Zobacz również

Jak otworzyć wino musujące?
Porada 765

Jak otworzyć wino musujące?

Mistrz Polski sommelierów pokazuje, jak to zrobić!

Bosacka przeciwko modyfikacjom genetycznym żywności
News 11

Bosacka przeciwko modyfikacjom genetycznym żywności

Postęp cywilizacyjny vs zdrowa żywność

Podróżnik kulinarny - bary mleczne
News 280

Podróżnik kulinarny - bary mleczne

W mlecznym barze można dobrze zjeść!

Co jada Święty Mikołaj? Ciekawostka 31

Co jada Święty Mikołaj?

Podróżnik kulinarny - polskie baby
News 20

Podróżnik kulinarny - polskie baby

Co te wypieki mają wspólnego z Ali-Babą?

Podróżnik kulinarny - wędzimy kiełbasy
News 40

Podróżnik kulinarny - wędzimy kiełbasy

Przepyszne kiełbasy powstają według strzeżonej receptury!

Kuchnia wigilijna od morza aż do Tatr News 220

Kuchnia wigilijna od morza aż do Tatr

Tradycyjne wigilijne menu przygotowuje się z płodów rolnych i leśnych, a więc ze zboża, kaszy, jarzyn oraz grzybów, orzechów, miodu, a także z ryb. Mimo to, w różnych regionach Polski Wigilia smakuje inaczej.

Podróżnik kulinarny - powidła strzeleckie
News 510

Podróżnik kulinarny - powidła strzeleckie

Gdzie bije "powidłowe" serce Polski?

tvnpix