zamknij
Paweł Oszczyk filetuje turbota Paweł Oszczyk filetuje turbota

Temat Inspiracji

Z wizytą w restauracji La Rotisserie

Byliśmy w odwiedzinach u szefa kuchni restauracji La Rotisserie w Hotelu Mamaison Le Regina w Warszawie. Paweł Oszczyk, jeden z najlepszych szefów kuchni w Polsce, zaprosił nas do swojej kuchni i zdradził swoje ulubione...

Pieczona polędwica z dorsza z salsą z pomidorów i imbiru
Przepis

Pieczona polędwica z dorsza z salsą z pomidorów i imbiru

Paweł Oszczyk filetuje turbota
Porada

Paweł Oszczyk filetuje turbota

Tatar z tuńczyka
Przepis

Tatar z tuńczyka

Paweł Oszczyk filetuje turbota

Porada

To naprawdę nie jest trudne
Paweł Oszczyk filetuje turbota
Autor:

Zobaczcie, jak szef kuchni restauracji La Rotisserie w Hotelu Mamaison Le Regina, Paweł Oszczyk, filetuje turbota!

Poznaj też przepis Pawła Oszczyka na polędwicę z dorsza >>>

Zainspiruj nas

Komentarze (1)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Sandra Iwińska

Tylko nieliczni szczesciarze miieli okazje sprobowac tych czarow!;) Mniam:)))

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      Pomoc | Zasady forum
      Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
      Dodajdo ulubionych
      Usuńz ulubionych
      1komentarz
      Jeśli chcesz dodać
      artykuł do ulubionych
      zarejestruj się lub zaloguj
      Paweł Oszczyk filetuje turbota Paweł Oszczyk filetuje turbota

      Zobacz więcej z Inspiracji

      Z wizytą w restauracji La Rotisserie

      Byliśmy w odwiedzinach u szefa kuchni restauracji La Rotisserie w Hotelu Mamaison Le Regina w Warszawie. Paweł Oszczyk, jeden z najlepszych szefów kuchni w Polsce, zaprosił nas do swojej kuchni i zdradził swoje ulubione...

      Pieczona polędwica z dorsza z salsą z pomidorów i imbiru
      Przepis

      Pieczona polędwica z dorsza z salsą z pomidorów i imbiru

      Paweł Oszczyk filetuje turbota
      Porada

      Paweł Oszczyk filetuje turbota

      Tatar z tuńczyka
      Przepis

      Tatar z tuńczyka

      Zobacz również

      Ukochane danie Magdy Gessler to...
      News 174

      Ukochane danie Magdy Gessler to...

      Nie spodziewacie się nawet, jak prostą potrawę wybiera restauratorka!

      Podróżnik kulinarny - moda na cupcake
      News 10

      Podróżnik kulinarny - moda na cupcake

      W warszawskim cukiernictwie wielkie poruszenie: nastała moda na cupcake!

      12 tradycyjnych potraw z wigilijnego stołu Ciekawostka 268

      12 tradycyjnych potraw z wigilijnego stołu

      Podróżnik kulinarny - kuchnia w stylu safari
      News 11

      Podróżnik kulinarny - kuchnia w stylu safari

      Jak wygląda uczta w stylu safari?

      Kuchnia wigilijna od morza aż do Tatr News 220

      Kuchnia wigilijna od morza aż do Tatr

      Tradycyjne wigilijne menu przygotowuje się z płodów rolnych i leśnych, a więc ze zboża, kaszy, jarzyn oraz grzybów, orzechów, miodu, a także z ryb. Mimo to, w różnych regionach Polski Wigilia smakuje inaczej.

      Ulubiona potrawa Michela Morana to...
      News 155

      Ulubiona potrawa Michela Morana to...

      Którą polską potrawę pokochało francuskie podniebienie Michela Morana?

      Mięsożercy na start!
      News 1214

      Mięsożercy na start!

      Jest takie miejsce na warszawskiej mapie gastronomicznej, które miłośników mięsa może przyprawić o zawrót głowy

      Jak wybrać wino na wigilię?
      Porada 114

      Jak wybrać wino na wigilię?

      Zobacz, co radzi redaktor naczelny "Magazynu Wino"

      tvnpix