zamknij

KBR

Aktualności konkursowe GłosowaniePrzepisyZadania konkursowe i wynikiKonkurs i Nagrody

Głosowanie "Oliwki - wspomnienie z wakacji"

Kulinarny Blog Roku 2013

Zobacz przepisy startujące w bitwach do zadania "Oliwki - wspomnienie z wakacji"

Oto trzecia bitwa:

 

Oto druga bitwa:

 

Oto pierwsza bitwa:

Komentarze (6)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
k_wojak

Śródziemnomorski!

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      serdaka

      Ten z orzechami, oczywiście, poezja :)

      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
          0
        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
            0
          • zgłoś naruszenie
          shamandalie
          shamandalie

          Makaron z kurczakiem i suszonymi pomidorami - super!!

          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
              0
            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                0
              • zgłoś naruszenie
              squaw

              Przepis pachnie - prawdziwie śródziemnomorsko. Wracają wspomnienia słońca, kolorów i oczywiście smaków. Esencja Hiszpanii na talerzu :)

              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                  0
                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                    0
                  • zgłoś naruszenie
                  squaw

                  Oczywiście mam na myśli sródziemnomorskiego kurczaka z orzechami nerkowca :)

                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                      0
                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                        0
                      • zgłoś naruszenie
                      ~Gość

                      Ten z orzechami nerkowca mniam :)

                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                          1
                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                            0
                          • zgłoś naruszenie
                          Pomoc | Zasady forum
                          Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
                          Dodajdo ulubionych
                          Usuńz ulubionych
                          6komentarzy
                          Jeśli chcesz dodać
                          artykuł do ulubionych
                          zarejestruj się lub zaloguj

                          Zobacz również

                          Jak Bosacka walczy z obżarstwem?
                          Porada 27

                          Jak Bosacka walczy z obżarstwem?

                          Zobacz, co podpowiada prowadząca "Wiem co jem i wiem co kupuję"!

                          Jak rozpoznać prawdziwego szampana?
                          Porada 60

                          Jak rozpoznać prawdziwego szampana?

                          Podróżnik kulinarny - powidła strzeleckie
                          News 510

                          Podróżnik kulinarny - powidła strzeleckie

                          Gdzie bije "powidłowe" serce Polski?

                          Najlepsza wołowina na świecie Ciekawostka 201

                          Najlepsza wołowina na świecie

                          Słyszeliście kiedyś o wołowinie wagyu?

                          Jak wybrać szampana na sylwestra?
                          Porada 30

                          Jak wybrać szampana na sylwestra?

                          Zobacz, co radzi redaktor naczelny "Magazynu Wino"

                          Podróżnik kulinarny - makaron razowy
                          News 20

                          Podróżnik kulinarny - makaron razowy

                          Czy warto uzupełnić swoją dietę o makarony razowe, pszenne, żytnie, orkiszowe?

                          Podróżnik kulinarny - małych bistro czar
                          News 10

                          Podróżnik kulinarny - małych bistro czar

                          Maciej Nowak odwiedza małe bistra, w tym Przekąski Zakąski na Krakowskim Przedmieściu.

                          Kuchnia wigilijna od morza aż do Tatr News 220

                          Kuchnia wigilijna od morza aż do Tatr

                          Tradycyjne wigilijne menu przygotowuje się z płodów rolnych i leśnych, a więc ze zboża, kaszy, jarzyn oraz grzybów, orzechów, miodu, a także z ryb. Mimo to, w różnych regionach Polski Wigilia smakuje inaczej.

                          tvnpix