zamknij

KBR

Aktualności konkursowe GłosowaniePrzepisyZadania konkursowe i wynikiKonkurs i Nagrody

Głosowanie "Pomysłowe grillowanie z Apetiną"

Kulinarny Blog Roku 2013

Zadanie "Pomysłowe grillowanie z Apetiną"

Głosowanie w konkursie "Pomysłowe grillowanie z Apetiną".

 

Oto ostatnia bitwa.

 

 

Zobacz dwa przepisy startujące w drugiej bitwie.

 

 

Oto pierwsze propozycje.

Komentarze (19)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
okolicepalnika
okolicepalnika

Dodałam przepis w piątek, a do dziś nie pojawił się na stronie, czy nowe przepisy były w ogóle dodawane i czy były brane pod uwagę przy ocenach?

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      przepisycom
      przepisycom

      serdecznie dziękuję za wszystkie głosy. każdy był na wagę złota, jak widać walka była zacięta

      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
          0
        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
            0
          • zgłoś naruszenie
          Moje Kulinarne Rozterki
          Moje Kulinarne Rozterki

          Tak naprawdę to wszystkie te komentarze ja osobiście odebrałam jako zażalenie do Jury i organizatorów, którzy akurat to zadanie rzeczywiście chyba dość niefortunnie zdefiniowali i może te wszystkie opinie zostaną wzięte pod uwagę i kolejne wybrane przepisy będą choćby króciutko, ale jednak uzasadnione, a następne zadania dokładniej... rozwiń

          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
              0
            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                0
              • zgłoś naruszenie
              przepisycom
              przepisycom

              W pełni się zgadzam z poniższym wpisem "moich kulinarnych rozterek" ;) - mimo, ze negatywne komentarze dotyczą częściowe mnie i moich bułeczek scones - każdy ma prawo głosu i oceny. Wydaje mi się, że faktycznie przydałoby się choćby po 2-3 zdania od jury z oceną dlaczego akurat te a nie inne przepisy trafił pod głosowanie. Byłoby... rozwiń

              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                  0
                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                    0
                  • zgłoś naruszenie
                  Moje Kulinarne Rozterki
                  Moje Kulinarne Rozterki

                  To chyba nie są złośliwości, ale wyrażanie swojej opinii, do czego każdy z nas ma prawo. Każdy kto tu zagląda, bierze udział może przecież nie zgadzać się z wyborem Jury i po prostu o tym napisać. Nie widzę w tym nic złego, póki wypowiedzi nie są obraźliwe lub wulgarne.

                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                      1
                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                        0
                      • zgłoś naruszenie
                      ~Gość

                      Nie rozumiem tych wszystkich złośliwości. Jury tak wybrało i już, koniec tematu :) Jeśli ktoś jest zdania, że wybrałby inaczej (lepiej!) to niech zorganizuje własny konkurs.

                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                          0
                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                            0
                          • zgłoś naruszenie
                          ~Gość

                          Ja też nie rozumiem tego wyboru. Było dużo lepszych przepisów

                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                              0
                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                0
                              • zgłoś naruszenie
                              ~Gość

                              Rewelacja...dam kanapkę z dżemem.

                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                  0
                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                    0
                                  • zgłoś naruszenie
                                  ~Gość

                                  komentarz ukryty - pokaż

                                  Według mnie wybrane przepisy nie odpowiadają zasadom zadania i szkoda, że Jury nie uzasadnia w żaden sposób swojego wyboru, może wtedy byłby bardziej zrozumiały. Bo w końcu kanapki de luxe to raczej nie słodka bułeczka czy hamburger.

                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                      0
                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                        1
                                      • zgłoś naruszenie
                                      Krystyna Gerc
                                      Krystyna Gerc

                                      Po pierwsze żeby krytyka była uznana z rzetelną warto wyjść z cienia, a nie ukrywać się pod anonimem.

                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                          1
                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                            0
                                          • zgłoś naruszenie
                                          ~Gość
                                          • ~Gość:
                                          • Po pierwsze żeby krytyka była uznana z rzetelną warto wyjść z cienia, a nie ukrywać się pod anonimem.
                                          • rozwiń

                                          komentarz ukryty - pokaż

                                          Nie każdy chce się rejestrować żeby poźniej dostawać mnóstwo spamu ja się zgodzę z przedmówcą
                                          z poważaniem
                                          Paweł

                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                              0
                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                1
                                              • zgłoś naruszenie
                                              ~Gość
                                              • ~Gość:
                                              • Po pierwsze żeby krytyka była uznana z rzetelną warto wyjść z cienia, a nie ukrywać się pod anonimem.
                                              • rozwiń

                                              W żaden sposób nie miałam zamiaru Pani urazić. A skoro jest możliwość wypowiedzenia się na forum jako gość, nie widzę potrzeby rejestrowania. Wybrane przepisy niewątpliwie są ciekawe i ich absolutnie nie poddałam krytyce. Jednak moim zdaniem jeśli mówimy o wspomnianych w zadaniu duńskich smorrebrod, o nietuzinkowości użytych składników... rozwiń

                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                  0
                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                    0
                                                  • zgłoś naruszenie
                                                  ~Gość
                                                  • ~Gość:
                                                  • W żaden sposób nie miałam zamiaru Pani urazić. A skoro jest możliwość wypowiedzenia się na forum jako gość, nie widzę potrzeby rejestrowania. Wybrane przepisy niewątpliwie są ciekawe i ich absolutnie nie poddałam krytyce. Jednak moim zdaniem jeśli mówimy o wspomnianych w zadaniu duńskich smorrebrod, o nietuzinkowości użytych składników
                                                  • rozwiń

                                                  Dziękuję za obszerną odpowiedź. Przy dodawaniu kolejnego przepisu wezmę to pod uwagę.

                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                      0
                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                        0
                                                      • zgłoś naruszenie
                                                      Krystyna Gerc
                                                      Krystyna Gerc
                                                      • ~Gość:
                                                      • W żaden sposób nie miałam zamiaru Pani urazić. A skoro jest możliwość wypowiedzenia się na forum jako gość, nie widzę potrzeby rejestrowania. Wybrane przepisy niewątpliwie są ciekawe i ich absolutnie nie poddałam krytyce. Jednak moim zdaniem jeśli mówimy o wspomnianych w zadaniu duńskich smorrebrod, o nietuzinkowości użytych składników
                                                      • rozwiń

                                                      Dziękuję za obszerną odpowiedź. Przy kolejnym zgłoszeniu postaram się wziąć pod uwagę Pani sugestie.

                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                          0
                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                            0
                                                          • zgłoś naruszenie
                                                          patrycja_rodzonek
                                                          patrycja_rodzonek

                                                          Ale kanapki są też "na słodko" więc jak najbardziej odpowiadaja zasadom w kategorii "kanapki de luxe" :) niekoniecznie musimy jeść chleb i bułkę na słono, z przyprawami, wędlinką czy serkiem...

                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                              0
                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                0
                                                              • zgłoś naruszenie
                                                              Jola66
                                                              Jola66

                                                              Akurat makrela ma zauważalne ości, super ten Hamburger!

                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                  1
                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                    0
                                                                  • zgłoś naruszenie
                                                                  Więcej komentarzy - rozwiń
                                                                  Pomoc | Zasady forum
                                                                  Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
                                                                  Dodajdo ulubionych
                                                                  Usuńz ulubionych
                                                                  19komentarzy
                                                                  Jeśli chcesz dodać
                                                                  artykuł do ulubionych
                                                                  zarejestruj się lub zaloguj

                                                                  Zobacz również

                                                                  Michel Moran o swojej wigilii
                                                                  News 78

                                                                  Michel Moran o swojej wigilii

                                                                  On jest Francuzem, a jego żona - Polką. Jak wyglądają ich święta?

                                                                  Mięsożercy na start!
                                                                  News 1214

                                                                  Mięsożercy na start!

                                                                  Jest takie miejsce na warszawskiej mapie gastronomicznej, które miłośników mięsa może przyprawić o zawrót głowy

                                                                  Podróżnik kulinarny - bary mleczne
                                                                  News 280

                                                                  Podróżnik kulinarny - bary mleczne

                                                                  W mlecznym barze można dobrze zjeść!

                                                                  Co jada Święty Mikołaj? Ciekawostka 31

                                                                  Co jada Święty Mikołaj?

                                                                  Podróżnik kulinarny na rybach
                                                                  News 40

                                                                  Podróżnik kulinarny na rybach

                                                                  Dowiedz się gdzie kupować i jakie ryby wybierać, aby mięso było smaczne!

                                                                  Jak wybrać szampana na sylwestra?
                                                                  Porada 30

                                                                  Jak wybrać szampana na sylwestra?

                                                                  Zobacz, co radzi redaktor naczelny "Magazynu Wino"

                                                                  Podróżnik kulinarny - wędzimy kiełbasy
                                                                  News 40

                                                                  Podróżnik kulinarny - wędzimy kiełbasy

                                                                  Przepyszne kiełbasy powstają według strzeżonej receptury!

                                                                  Co zrobić, żeby nie przytyć?
                                                                  News 21

                                                                  Co zrobić, żeby nie przytyć?

                                                                  Basia Ritz ma swoje sposoby!

                                                                  tvnpix