zamknij

KBR

Aktualności konkursowe GłosowaniePrzepisyZadania konkursowe i wynikiKonkurs i Nagrody

Głosowanie "Słodko i wytrawnie"

Kulinarny Blog Roku 2013

Zobacz przepisy startujące w zadaniu "Słodko i wytrawnie".

Komentarze (3)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
~Gość

Krewetki uwielbiam, zwłaszcza w tak niecodziennym zestawieniu z mandarynką, ale carpaccio wygląda tak zjawiskowo, że nie mogę nie oddać na nie głodu.

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      agnieszka_ajchel
      agnieszka_ajchel

      Potrawa z sarniny wygląda smacznie, ale ze względu na obecną ekonomię nie zdecydowałabym się na jej przygotowanie. Za to łosoś zawsze w modzie, a ten przepis jest wyjątkowo ciekawy. GŁOSUJĘ NA ŁOSOSIA. :)

      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
          0
        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
            0
          • zgłoś naruszenie
          ~Gość

          Jedno to przekąska ciepła drugie to pełne danie..Nie powinny być razem zestawiane - wiem co mówię całe życie w gastronomii.Krzywdzące zestawienie. Pozdrawiam i oczywiście głosuję na kaczkę :)

          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
              0
            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                0
              • zgłoś naruszenie
              Pomoc | Zasady forum
              Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
              Dodajdo ulubionych
              Usuńz ulubionych
              3komentarze
              Jeśli chcesz dodać
              artykuł do ulubionych
              zarejestruj się lub zaloguj

              Zobacz również

              Jak Bosacka walczy z obżarstwem?
              Porada 27

              Jak Bosacka walczy z obżarstwem?

              Zobacz, co podpowiada prowadząca "Wiem co jem i wiem co kupuję"!

              Jak rozpoznać prawdziwego szampana?
              Porada 60

              Jak rozpoznać prawdziwego szampana?

              Podróżnik kulinarny - powidła strzeleckie
              News 510

              Podróżnik kulinarny - powidła strzeleckie

              Gdzie bije "powidłowe" serce Polski?

              Najlepsza wołowina na świecie Ciekawostka 201

              Najlepsza wołowina na świecie

              Słyszeliście kiedyś o wołowinie wagyu?

              Jak wybrać szampana na sylwestra?
              Porada 30

              Jak wybrać szampana na sylwestra?

              Zobacz, co radzi redaktor naczelny "Magazynu Wino"

              Podróżnik kulinarny - makaron razowy
              News 20

              Podróżnik kulinarny - makaron razowy

              Czy warto uzupełnić swoją dietę o makarony razowe, pszenne, żytnie, orkiszowe?

              Podróżnik kulinarny - małych bistro czar
              News 10

              Podróżnik kulinarny - małych bistro czar

              Maciej Nowak odwiedza małe bistra, w tym Przekąski Zakąski na Krakowskim Przedmieściu.

              Kuchnia wigilijna od morza aż do Tatr News 220

              Kuchnia wigilijna od morza aż do Tatr

              Tradycyjne wigilijne menu przygotowuje się z płodów rolnych i leśnych, a więc ze zboża, kaszy, jarzyn oraz grzybów, orzechów, miodu, a także z ryb. Mimo to, w różnych regionach Polski Wigilia smakuje inaczej.

              tvnpix