zamknij

KBR

Aktualności konkursowe GłosowaniePrzepisyZadania konkursowe i wynikiKonkurs i Nagrody

Głosowanie "Wariacje wokół sera Castello"

Kulinarny Blog Roku 2013

Wybierz najlepszy przepis!

Komentarze (3)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
adii77

Placki szpinakowe są ekstra. Pierogi są pomysłowe, ale te placki to dopiero pomysł. Ja jadłem albo ziemniaczane albo na słodko, a o takich nigdy bym nie pomyślał. Wchodzą na stałe do kuchni. Szpinak, ser pleśniowy i orzechy włoskie to świetne połaczenie.

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      ~Gość

      Suflet wygląda ciekawie, ale moim zdanie nie ma nic na gruszki z serkiem pleśniowym. Próbowałam i są tak przepyszne, że nawet czekolada nie przekona mnie do głosowania na suflet. Gruszki górą !! :)

      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
          0
        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
            0
          • zgłoś naruszenie
          doschrupania

          Wątróbka wzbudza we mnie przerażenie i przypomina mi moje wątróbkowe męczarnie z dzieciństwa:) Jednak w tym przepisie aż mam pokusę, by spróbować.
          Zagłosowałam jednak na suflet:) - czekoladzie nigdy się nie oprę, a w połączeniu z niebieskim serem może być naprawdę interesująco...

          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
              0
            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                0
              • zgłoś naruszenie
              Pomoc | Zasady forum
              Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
              Dodajdo ulubionych
              Usuńz ulubionych
              3komentarze
              Jeśli chcesz dodać
              artykuł do ulubionych
              zarejestruj się lub zaloguj

              Zobacz również

              Podróżnik kulinarny - egzotyczne warzywa
              News 11

              Podróżnik kulinarny - egzotyczne warzywa

              Egzotyczne warzywa i zioła mają wiele właściwości, których brakuje naszym tradycyjnym odmianom

              Podróżnik kulinarny - polskie baby
              News 20

              Podróżnik kulinarny - polskie baby

              Co te wypieki mają wspólnego z Ali-Babą?

              Co jada Święty Mikołaj? Ciekawostka 31

              Co jada Święty Mikołaj?

              Czy Michel Moran lubi bigos?
              News 02

              Czy Michel Moran lubi bigos?

              Sprawdź, czy francuskie podniebienie gwiazdy "MasterChefa" toleruje to polskie danie

              Podróżnik kulinarny - małych bistro czar
              News 10

              Podróżnik kulinarny - małych bistro czar

              Maciej Nowak odwiedza małe bistra, w tym Przekąski Zakąski na Krakowskim Przedmieściu.

              Podróżnik kulinarny - bary mleczne
              News 280

              Podróżnik kulinarny - bary mleczne

              W mlecznym barze można dobrze zjeść!

              Jak rozpoznać prawdziwego szampana?
              Porada 60

              Jak rozpoznać prawdziwego szampana?

              Skąd się wzięły słodkości na choince? Ciekawostka 30

              Skąd się wzięły słodkości na choince?

              tvnpix