zamknij

KBR

Aktualności konkursowe GłosowaniePrzepisyZadania konkursowe i wynikiKonkurs i Nagrody

Głosowanie "Wariacje wokół sera Castello"

Kulinarny Blog Roku 2013

Wybierz najlepszy przepis!

Komentarze (3)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
adii77

Placki szpinakowe są ekstra. Pierogi są pomysłowe, ale te placki to dopiero pomysł. Ja jadłem albo ziemniaczane albo na słodko, a o takich nigdy bym nie pomyślał. Wchodzą na stałe do kuchni. Szpinak, ser pleśniowy i orzechy włoskie to świetne połaczenie.

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      ~Gość

      Suflet wygląda ciekawie, ale moim zdanie nie ma nic na gruszki z serkiem pleśniowym. Próbowałam i są tak przepyszne, że nawet czekolada nie przekona mnie do głosowania na suflet. Gruszki górą !! :)

      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
          0
        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
            0
          • zgłoś naruszenie
          doschrupania

          Wątróbka wzbudza we mnie przerażenie i przypomina mi moje wątróbkowe męczarnie z dzieciństwa:) Jednak w tym przepisie aż mam pokusę, by spróbować.
          Zagłosowałam jednak na suflet:) - czekoladzie nigdy się nie oprę, a w połączeniu z niebieskim serem może być naprawdę interesująco...

          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
              0
            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                0
              • zgłoś naruszenie
              Pomoc | Zasady forum
              Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
              Dodajdo ulubionych
              Usuńz ulubionych
              3komentarze
              Jeśli chcesz dodać
              artykuł do ulubionych
              zarejestruj się lub zaloguj

              Zobacz również

              Michel Moran zdradza, kto gotuje w jego domu!
              News 11

              Michel Moran zdradza, kto gotuje w jego domu!

              Są międzynarodową rodziną. A kto u nich gotuje?

              Podróżnik kulinarny - kurpiowskie kury zielononóżki
              News 20

              Podróżnik kulinarny - kurpiowskie kury zielononóżki

              Która kura znosi najzdrowsze i najsmaczniejsze jaja?

              Podróżnik kulinarny - makaron razowy
              News 20

              Podróżnik kulinarny - makaron razowy

              Czy warto uzupełnić swoją dietę o makarony razowe, pszenne, żytnie, orkiszowe?

              Mięsożercy na start!
              News 1215

              Mięsożercy na start!

              Jest takie miejsce na warszawskiej mapie gastronomicznej, które miłośników mięsa może przyprawić o zawrót głowy

              Idealne wino na... śniadanie?
              Porada 30

              Idealne wino na... śniadanie?

              Posłuchajcie rady redaktora naczelnego "Magazynu Wino"

              News 110

              Cała prawda o polskich produktach

              Kasia Bosacka o zagrożeniach w supermarketach

              Polskie zwyczaje wigilijne News 26

              Polskie zwyczaje wigilijne

              Czy na pewno znasz je wszystkie?

              Jak wybrać szampana na sylwestra?
              Porada 30

              Jak wybrać szampana na sylwestra?

              Zobacz, co radzi redaktor naczelny "Magazynu Wino"

              tvnpix