zamknij

Podróżnik kulinarny - bary mleczne

News

W mlecznym barze można dobrze zjeść!
Podróżnik kulinarny - bary mleczne
Autor:

Bary mleczne prawdziwy rozkwit przeżywały w PRL-u. Przemiana ustrojowa spowodowała, że większość z nich zniknęła z kulinarnej mapy Polski. Klientami tych, które przetrwały, nie są  ludzie starsi czy ubodzy, jak zwykło się uważać, ale także pracownicy wielkich korporacji.

Zainspiruj nas

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
brakkomentarzy
Jeśli chcesz dodać
artykuł do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj

Zobacz również

Najlepsza wołowina na świecie Ciekawostka 201

Najlepsza wołowina na świecie

Słyszeliście kiedyś o wołowinie wagyu?

Nosowska nie gotuje z przepisów!
News 10

Nosowska nie gotuje z przepisów!

Kasia Nosowska opowiada o kulinarnych eksperymentach

Ukochane danie Magdy Gessler to...
News 174

Ukochane danie Magdy Gessler to...

Nie spodziewacie się nawet, jak prostą potrawę wybiera restauratorka!

Jak rozpoznać prawdziwego szampana?
Porada 60

Jak rozpoznać prawdziwego szampana?

Którą francuską potrawę powinni poznać Polacy?
News 14

Którą francuską potrawę powinni poznać Polacy?

Poleca Michel Moran!

Co jada Święty Mikołaj? Ciekawostka 31

Co jada Święty Mikołaj?

Jak otworzyć wino musujące?
Porada 765

Jak otworzyć wino musujące?

Mistrz Polski sommelierów pokazuje, jak to zrobić!

Czy Michel Moran lubi bigos?
News 02

Czy Michel Moran lubi bigos?

Sprawdź, czy francuskie podniebienie gwiazdy "MasterChefa" toleruje to polskie danie

tvnpix