zamknij

Podróżnik kulinarny - makaron razowy

News

Czy warto uzupełnić swoją dietę o makarony razowe, pszenne, żytnie, orkiszowe?
Podróżnik kulinarny - makaron razowy
Autor: TVN

Maciej Nowak przyjrzał się produkcji ekologicznych makaronów w najstarszym gospodarstwie ekologicznym w Polsce.

Zainspiruj nas

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
brakkomentarzy
Jeśli chcesz dodać
artykuł do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj

Zobacz również

Co jada Święty Mikołaj? Ciekawostka 31

Co jada Święty Mikołaj?

"Pan karp" ulubieńcem Katarzyny Bosackiej?
Porada 201

"Pan karp" ulubieńcem Katarzyny Bosackiej?

Nosowska marzy o budzie. Z czym?
News 10

Nosowska marzy o budzie. Z czym?

Sprawdź, co chciałaby sprzedawać wokalistka!

Bosacka przeciwko modyfikacjom genetycznym żywności
News 11

Bosacka przeciwko modyfikacjom genetycznym żywności

Postęp cywilizacyjny vs zdrowa żywność

Podróżnik kulinarny - pierogi z żubra
News 170

Podróżnik kulinarny - pierogi z żubra

Jak smakują pierogi z żubra? Sprawdź!

Podróżnik kulinarny - małych bistro czar
News 10

Podróżnik kulinarny - małych bistro czar

Maciej Nowak odwiedza małe bistra, w tym Przekąski Zakąski na Krakowskim Przedmieściu.

Kuchnia wigilijna od morza aż do Tatr News 220

Kuchnia wigilijna od morza aż do Tatr

Tradycyjne wigilijne menu przygotowuje się z płodów rolnych i leśnych, a więc ze zboża, kaszy, jarzyn oraz grzybów, orzechów, miodu, a także z ryb. Mimo to, w różnych regionach Polski Wigilia smakuje inaczej.

Jak Bosacka walczy z obżarstwem?
Porada 27

Jak Bosacka walczy z obżarstwem?

Zobacz, co podpowiada prowadząca "Wiem co jem i wiem co kupuję"!

tvnpix