zamknij

Podróżnik kulinarny - makaron razowy

News

Czy warto uzupełnić swoją dietę o makarony razowe, pszenne, żytnie, orkiszowe?
Podróżnik kulinarny - makaron razowy
Autor: TVN

Maciej Nowak przyjrzał się produkcji ekologicznych makaronów w najstarszym gospodarstwie ekologicznym w Polsce.

Zainspiruj nas

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
brakkomentarzy
Jeśli chcesz dodać
artykuł do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj

Zobacz również

Podróżnik kulinarny - bary mleczne
News 280

Podróżnik kulinarny - bary mleczne

W mlecznym barze można dobrze zjeść!

Podróżnik kulinarny - polskie baby
News 20

Podróżnik kulinarny - polskie baby

Co te wypieki mają wspólnego z Ali-Babą?

Stary piernik gwarancją dobrobytu! Ciekawostka 11

Stary piernik gwarancją dobrobytu!

Jak Bosacka walczy z obżarstwem?
Porada 27

Jak Bosacka walczy z obżarstwem?

Zobacz, co podpowiada prowadząca "Wiem co jem i wiem co kupuję"!

Cała prawda o żywności ekologicznej
Porada 10

Cała prawda o żywności ekologicznej

Podróżnik kulinarny odwiedza Jaffę
News 10

Podróżnik kulinarny odwiedza Jaffę

Maciej Nowak na tropie hummusu i falafelu

Skąd się wzięły słodkości na choince? Ciekawostka 30

Skąd się wzięły słodkości na choince?

Kuchnia wigilijna od morza aż do Tatr News 220

Kuchnia wigilijna od morza aż do Tatr

Tradycyjne wigilijne menu przygotowuje się z płodów rolnych i leśnych, a więc ze zboża, kaszy, jarzyn oraz grzybów, orzechów, miodu, a także z ryb. Mimo to, w różnych regionach Polski Wigilia smakuje inaczej.

tvnpix