zamknij

Przepisy 2 Godz.

Chłodnik hiszpański "Gazpacho z szynką dojrzewającą" Przepis 01

Chłodnik hiszpański "Gazpacho z szynką dojrzewającą"

Orzeźwiająca klasyka kuchni hiszpańskiej

Pieczone bakłażany Przepis 01

Pieczone bakłażany

Obiad bez mięsa

Gicz cielęca w ziemniakach od piekarza Przepis 00

Gicz cielęca w ziemniakach od piekarza

Świąteczne danie główne od Mikołaja Reya

Carpaccio z pieczonych buraków w pomarańczach z bryndzą Przepis 00

Carpaccio z pieczonych buraków w pomarańczach z bryndzą

Autorski przepis zwyciężczyni Masterchefa Dominiki Wójciak

Udka gęsie pieczone w cydrze, rozmarynie i tymianku Przepis 00

Udka gęsie pieczone w cydrze, rozmarynie i tymianku

Drób i jabłka, czyli połączenie idealne!

Gęsia pierś z karmelizowaną żurawiną Przepis 00

Gęsia pierś z karmelizowaną żurawiną

Pyszna polska gęsina w jesiennym wydaniu!

Ciasto czekoladowo-dyniowe Przepis 00

Ciasto czekoladowo-dyniowe

Deser z dynią? To możliwe!

Kacze nóżki w sosie śliwkowym Przepis 02

Kacze nóżki w sosie śliwkowym

Idealne połączenie mięsa i owoców podane na pietruszce

Słynny kurczak Magdy Gessler Przepis 05

Słynny kurczak Magdy Gessler

Zupa szpinakowa z grzankami Ani Starmach Przepis 00

Zupa szpinakowa z grzankami Ani Starmach

Pyszne połączenie szpinaku i sera gorgonzola!

Śmietankowy Orient Express Przepis 00

Śmietankowy Orient Express

Panna cotta w egzotycznym wydaniu!

Perliczka pieczona z pomarańczami Przepis 00

Perliczka pieczona z pomarańczami

Aromatyczne risotto Przepis 00

Aromatyczne risotto

Z dodatkiem prawdziwków i duszonej kaczki!

Zupa soczewicowo – szpinakowa Przepis 00

Zupa soczewicowo – szpinakowa

Pokaż kolejne