zamknij
Pierś kurczaka w sosie miodowym Przepis 02

Pierś kurczaka w sosie miodowym

Drób i miód, idealne połączenie

Curry z dynią i krewetkami Przepis 00

Curry z dynią i krewetkami

Jesienna dynia i owoce morza w wersji indyjskiej

Kofty wołowe z soczewicą w sosie tandoori masala Przepis 00

Kofty wołowe z soczewicą w sosie tandoori masala

Indyjska wersja pysznych klopsików

Wegetariański kapuśniak z białej kapusty Przepis 00

Wegetariański kapuśniak z białej kapusty

Zdrowa i rozgrzewająca zupa

Udka gęsie pieczone w cydrze, rozmarynie i tymianku Przepis 00

Udka gęsie pieczone w cydrze, rozmarynie i tymianku

Drób i jabłka, czyli połączenie idealne!

Gęsia pierś z karmelizowaną żurawiną Przepis 00

Gęsia pierś z karmelizowaną żurawiną

Pyszna polska gęsina w jesiennym wydaniu!

Świdry z kaczką i warzywami Przepis 00

Świdry z kaczką i warzywami

Orientalna wersja pasty

Wstążki z łososiem i cukinią Przepis 00

Wstążki z łososiem i cukinią

Pyszne i zdrowe!

Kokardki z gruszką i kurczakiem Przepis 00

Kokardki z gruszką i kurczakiem

Anna Starmach poleca oryginalne połączenie smaków

Penne z dynią i grzybami Przepis 00

Penne z dynią i grzybami

Najbardziej jesienny z makaronów!

Deser z nektarynkami i lawendą Przepis 00

Deser z nektarynkami i lawendą

Prowansalski przysmak od Pascala Brodnickiego

Tian - zapiekanka warzywna Przepis 01

Tian - zapiekanka warzywna

Wegetariańskie danie Pascala Brodnickiego

Pierś kurczaka z jabłkami Przepis 02

Pierś kurczaka z jabłkami

Pascal Brodnicki poleca!

Zapiekane filety rybne Przepis 00

Zapiekane filety rybne

Pascal Brodnicki poleca!

Pokaż kolejne