zamknij

Przepisy Akademia Kulinarna Spot

Panzanella Przepis 20

Panzanella

Letnia sałatka toskańska

Brzoskwinie marynowane w rozmarynie i lawendzie Przepis 10

Brzoskwinie marynowane w rozmarynie i lawendzie

Nowe oblicze brzoskwini

Brownie z malinami Przepis 150

Brownie z malinami

I konfiturą z płatków róży

Ciasto z malinami i rozmarynem Przepis 10

Ciasto z malinami i rozmarynem

Ciekawe połączenie w ciście

Sooji Chalwa Przepis 120

Sooji Chalwa

Popularny deser w Indiach

Raita z ananasem i kolendrą Przepis 10

Raita z ananasem i kolendrą

Indyjski dodatek do dania

Smażone krewetki Przepis 10

Smażone krewetki

W przyprawach i z warzywami

Polędwica wołowa Przepis 20

Polędwica wołowa

Włoska tagliata

Makaron ze szparagami i sosem cytrynowym Przepis 10

Makaron ze szparagami i sosem cytrynowym

Z pesto z rukoli