zamknij

Przepisy Anyz

Gruszki w czerwonym winie z gorgonzolą Przepis 80

Gruszki w czerwonym winie z gorgonzolą

Zaskocz swoich gości

Piernik w czekoladzie Przepis 43

Piernik w czekoladzie

Typowo świąteczne ciasto

Tort anyżkowy Przepis 50

Tort anyżkowy

Puszysty i smaczny

Schab w cydrze Przepis 140

Schab w cydrze

Kruchy i aromatyczny

Domowy cukier waniliowy
Przepis 890

Domowy cukier waniliowy

Naturalny dodatek do deserów

Pieczona młoda marchewka z soczewicą i mielonym mięsem z dodatkiem anyżu Przepis 40

Pieczona młoda marchewka z soczewicą i mielonym mięsem z dodatkiem anyżu

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Chutney truskawkowo-rabarbarowy Przepis 40

Chutney truskawkowo-rabarbarowy

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Pieczony burak z serem kozim i gorzką czekoladą Przepis 31

Pieczony burak z serem kozim i gorzką czekoladą

Danie przygotowane zgodnie z filozofią SuperFoods

Masala chai Panna Cotta  z kandyzowaną pomarańczą Przepis 10

Masala chai Panna Cotta z kandyzowaną pomarańczą

Włoski deser o orientalnym smaku

Pieczony dorsz z morskim ragout Przepis 120

Pieczony dorsz z morskim ragout

Ryba z morskim sosem

Żeberka jagnięce Łapanowskiego
Przepis 15

Żeberka jagnięce Łapanowskiego

Poznaj alternatywę dla mięsa wieprzowego i wołowego!

Wietnamski rosół pho
Przepis 412

Wietnamski rosół pho

Rosół po wietnamsku z sosem ostrygowym. Poczuj powiew orientu.

Pierogi z suszonymi śliwkami Ani Starmach Przepis 10

Pierogi z suszonymi śliwkami Ani Starmach

Wspomnienie jesieni zamknięte w cienkim cieście

Zimowa zupa Piotra Kucharskiego
Przepis 120

Zimowa zupa Piotra Kucharskiego

Rozgrzej swoich przyjaciół przysmakiem kuchni tajskiej