zamknij

Przepisy Drób

Rumiany bulion z kaczki Przepis 00

Rumiany bulion z kaczki

Idealna, rozgrzewająca zupa na jesień

Słynny kurczak Magdy Gessler Przepis 05

Słynny kurczak Magdy Gessler

Kurczak pieczony z cebulą, okrą i fenkułem Andrzeja Polana Przepis 00

Kurczak pieczony z cebulą, okrą i fenkułem Andrzeja Polana

Pyszny koper włoski w roli głównej

Żołądkowa Przepis 00

Żołądkowa

Tradycyjna polska zupa!

Aromatyczny rosół Przepis 00

Aromatyczny rosół

Z kluseczkami domowej roboty!

Perliczka pieczona z pomarańczami Przepis 00

Perliczka pieczona z pomarańczami

Wątróbka po żydowsku Przepis 00

Wątróbka po żydowsku

Tradycyjnie podawana się na chałce.

Wędzona pierś z kaczki z borówką podana z truskawkami Przepis 41

Wędzona pierś z kaczki z borówką podana z truskawkami

Z redukcją pomarańczową

Rosół  wzorowej gospodyni Przepis 50

Rosół wzorowej gospodyni

Tradycyjny rosół autorstwa Marii Ożga

Kurczak w parmezanowej panierce Przepis 200

Kurczak w parmezanowej panierce

Smacznie i szybko

Kurczak teryaki Przepis 81

Kurczak teryaki

Z makaronem ryżowym

Kurczak pieczony faszerowany podrobami Przepis 60

Kurczak pieczony faszerowany podrobami

Kurczak w całości na weekendowy obiad

Kotlet z indyka a la chrust Przepis 10

Kotlet z indyka a la chrust

Indyk na raz

Coronation chicken
Przepis 90

Coronation chicken

Specjał Królowej Brytyjskiej

Pokaż kolejne