zamknij

Przepisy Drugie Danie

Świdry z kaczką i warzywami Przepis 00

Świdry z kaczką i warzywami

Orientalna wersja pasty

Wstążki z łososiem i cukinią Przepis 00

Wstążki z łososiem i cukinią

Pyszne i zdrowe!

Kokardki z gruszką i kurczakiem Przepis 00

Kokardki z gruszką i kurczakiem

Anna Starmach poleca oryginalne połączenie smaków

Penne z dynią i grzybami Przepis 00

Penne z dynią i grzybami

Najbardziej jesienny z makaronów!

Tian - zapiekanka warzywna Przepis 01

Tian - zapiekanka warzywna

Wegetariańskie danie Pascala Brodnickiego

Pierś kurczaka z jabłkami Przepis 02

Pierś kurczaka z jabłkami

Pascal Brodnicki poleca!

Zapiekane filety rybne Przepis 00

Zapiekane filety rybne

Pascal Brodnicki poleca!

Kacze nóżki w sosie śliwkowym Przepis 02

Kacze nóżki w sosie śliwkowym

Idealne połączenie mięsa i owoców podane na pietruszce

Filety z piersi kaczki z gruszką i jarmużem Przepis 00

Filety z piersi kaczki z gruszką i jarmużem

Jesienna gruszka i odkyrty na nowo jarmuż z pyszną kaczką

Makaron z włoszczyzną, soczewicą i papryką pieczoną Przepis 00

Makaron z włoszczyzną, soczewicą i papryką pieczoną

Szybki sposób na pyszny obiad

Makaron z dynią, pulpetami i szałwią Przepis 00

Makaron z dynią, pulpetami i szałwią

Aromatyczne danie pełne jesiennych skarbów

Carbonara po polsku z chrzanem, grzybami i żółtkiem Przepis 01

Carbonara po polsku z chrzanem, grzybami i żółtkiem

Polska wersja włoskiej klasyki!

Słynny kurczak Magdy Gessler Przepis 05

Słynny kurczak Magdy Gessler

Kurczak pieczony z cebulą, okrą i fenkułem Andrzeja Polana Przepis 00

Kurczak pieczony z cebulą, okrą i fenkułem Andrzeja Polana

Pyszny koper włoski w roli głównej

Pokaż kolejne