zamknij

Przepisy Przystawka

Rolada serowa z rzodkiewką, ogórkiem, szczypiorkiem Przepis 01

Rolada serowa z rzodkiewką, ogórkiem, szczypiorkiem

Orzeźwiająca i wiosenna przekąska

Tarta z cykorii Przepis 00

Tarta z cykorii

Zapomniane, a bardzo pyszne warzywo króluje

Buraki w cieście Przepis 01

Buraki w cieście

Wyjątkowy sposób podania znanego warzywa

Prowansalskie warzywa faszerowane Przepis 00

Prowansalskie warzywa faszerowane

Mikołay Rey poleca na przystawkę

Karp z orzechami Przepis 00

Karp z orzechami

Świąteczna wersja karpia Ani Starmach

Carpaccio z pieczonych buraków w pomarańczach z bryndzą Przepis 00

Carpaccio z pieczonych buraków w pomarańczach z bryndzą

Autorski przepis zwyciężczyni Masterchefa Dominiki Wójciak

Faszerowane pomidory Przepis 00

Faszerowane pomidory

Pomidory, szpinak feta - trio perfekcyjne

Babeczki na ostro z podrobów Przepis 00

Babeczki na ostro z podrobów

Dla miłośników ciekawych smaków

Rydze zapiekane z mozzarellą Przepis 00

Rydze zapiekane z mozzarellą

Prawdziwy jesienny przysmak

Wątróbka po żydowsku Przepis 00

Wątróbka po żydowsku

Tradycyjnie podawana się na chałce.

Oscypek grillowany z ziołami podawany z malinowym musem Przepis 00

Oscypek grillowany z ziołami podawany z malinowym musem

Przystawka mistrzów

Kalmary w sosie limonkowo- oliwnym wraz z pure z bobu Przepis 20

Kalmary w sosie limonkowo- oliwnym wraz z pure z bobu

Delikatnie i pysznie podane

Carpaccio z polędwicy wołowej z parmezanem i duszoną młodą marchewka Przepis 40

Carpaccio z polędwicy wołowej z parmezanem i duszoną młodą marchewka

Pyszny początek

Śledzie Przepis 10

Śledzie

Nie tylko od święta

Pokaż kolejne