zamknij

Przepisy Przystawka

Łosoś marynowany
Przepis 142

Łosoś marynowany

W ziarnach jałowca, z cukrem, solą i koperkiem

Cytrusowe przegrzebki z kalafiorowym puree Przepis 22

Cytrusowe przegrzebki z kalafiorowym puree

Poznaj przepis Magdy Mierzwińskiej i odkryj na nowo smak muszli św. Jakuba!

Kremowy pasztet z wątróbki z żurawiną
Przepis 12

Kremowy pasztet z wątróbki z żurawiną

Pyszny pasztet z wątróbki z owocami żurawiny. Jego konsystencja przypomina krem, dlatego idealnie rozprowadza się po pieczywie.

Postny groch z kapustą Przepis 61

Postny groch z kapustą

Apetyczny rozgardiasz na talerzu

Przegrzebki na soczewicy "beluga" z sosem szafranowym Przepis 10

Przegrzebki na soczewicy "beluga" z sosem szafranowym

Małże na jeden kęs

Tatar z łososia
Przepis 333

Tatar z łososia

Tatar w 15 min.

Śledzie ze śmietaną i koperkiem Przepis 15

Śledzie ze śmietaną i koperkiem

Odkryj nowy sposób na tradycyjną potrawę

Śledź po skandynawsku Przepis 34

Śledź po skandynawsku

Nie tylko Polacy zajadają się śledziem. Zobacz nasz przepis!

Miodowy karp świąteczny Przepis 11

Miodowy karp świąteczny

Karp z miodem i migdałami

Karp po żydowsku Przepis 120

Karp po żydowsku

Tradycyjny przepis

Biała kapusta z buraczkami Przepis 24

Biała kapusta z buraczkami

Samo zdrowie! Prosty przepis na sałatkę

Tatar z łososia i awokado Przepis 419

Tatar z łososia i awokado

Wypróbuj prosty przepis kuchni japońskiej

Warstwowa sałatka śledziowa Przepis 28

Warstwowa sałatka śledziowa

Śledzie inaczej

Jagnięcina w ziołowej obsypce Przepis 18

Jagnięcina w ziołowej obsypce

Znakomity pomysł na przepyszną przystawkę

Pokaż kolejne