zamknij

Przepisy Poziom Zaawansowany

Krucha tarta z orzechami Przepis 00

Krucha tarta z orzechami

Pyszna tarta na świąteczny stół

Gicz cielęca w ziemniakach od piekarza Przepis 00

Gicz cielęca w ziemniakach od piekarza

Świąteczne danie główne od Mikołaja Reya

Udka gęsie pieczone w cydrze, rozmarynie i tymianku Przepis 00

Udka gęsie pieczone w cydrze, rozmarynie i tymianku

Drób i jabłka, czyli połączenie idealne!

Gęsia pierś z karmelizowaną żurawiną Przepis 00

Gęsia pierś z karmelizowaną żurawiną

Pyszna polska gęsina w jesiennym wydaniu!

Filety z piersi kaczki z gruszką i jarmużem Przepis 00

Filety z piersi kaczki z gruszką i jarmużem

Jesienna gruszka i odkyrty na nowo jarmuż z pyszną kaczką

Słynny kurczak Magdy Gessler Przepis 05

Słynny kurczak Magdy Gessler

Aromatyczny rosół Przepis 00

Aromatyczny rosół

Z kluseczkami domowej roboty!

Perliczka pieczona z pomarańczami Przepis 00

Perliczka pieczona z pomarańczami

Aromatyczne risotto Przepis 01

Aromatyczne risotto

Z dodatkiem prawdziwków i duszonej kaczki!

Zupa soczewicowo – szpinakowa Przepis 00

Zupa soczewicowo – szpinakowa

Polędwiczki z wędzona szynką Przepis 50

Polędwiczki z wędzona szynką

Z młodymi warzywami

Rolada biszkoptowa Przepis 10

Rolada biszkoptowa

O smaku sosu sojowego

Tort jajeczny na kruchym spodzie Przepis 11

Tort jajeczny na kruchym spodzie

Wytrawny i wykwintny

Fondant czekoladowy z sosem truskawkowym Przepis konkursowy 40

Fondant czekoladowy z sosem truskawkowym

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Pokaż kolejne