zamknij

Filet z dorsza

Przepis

drugie danie Rodzaj dania | proste Poziom trundności | 15 min. Czas przygotowania | ryby Główny składnik | 10 zł Koszt przygotowania | inne Kuchnia | 1 Ilość porcji
Najszybsza potrawa ze świeżej ryby
Ugotowałem to!0
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
0Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
brakkomentarzy
Jeśli chcesz dodać
przepis/inspiracje do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj
Filet z dorsza
Autor: StockFood/AgencjaFree Filet z dorsza

Składniki

  • 1 filet z dorsza (ok. 150 g)
  •  sok z cytryny
  •  sól morska
  •  pieprz świeżo zmielony
  • 1-2 łyżki oleju roślinnego
0
0
  • Rybę opłucz i wysusz. Skrop sokiem z cytryny. Dopraw solą i pieprzem z obu stron.
  • Na patelni rozgrzej olej i smaż rybę około 3-4 minuty z każdej strony.
Zainspiruj nas

Zobacz również

Przysmak młodości Przepis 137

Przysmak młodości

Kanapka idealna!

Gulasz z fasolki z zielonym chili Przepis 62

Gulasz z fasolki z zielonym chili

Włącz warzywa strączkowe do swojej kuchni — to naprawdę zdrowe i smaczne!

Carpaccio z buraków Kasi Klich
Przepis 66

Carpaccio z buraków Kasi Klich

Wytworna wersja pospolitego warzywa

Wiśniowy drift Przepis 102

Wiśniowy drift

Sernik z sosem wiśniowym

Pomidorki z karmelem i lodami Przepis 10

Pomidorki z karmelem i lodami

Deserowa wersja pomidora

Krem z brokułów z łososiem Przepis 1516

Krem z brokułów z łososiem

Zielono mi! Prosty przepis na pożywną zupę

Chrupiące płatki owsiane Przepis 210

Chrupiące płatki owsiane

Pyszne i proste śniadanie

Szaszłyki wyborne Przepis 59

Szaszłyki wyborne

Nie tylko na sezon grillowy

tvnpix