zamknij

Konfitura z czerwonej cebuli

Przepis

sos Rodzaj dania | proste Poziom trundności | 30 min. Czas przygotowania | owoce Główny składnik | 20 zł Koszt przygotowania | inne Kuchnia | 2 Ilość porcji
Piotr  Kucharski
Autor przepisu:
Dodatek do mięs i serów
Ugotowałem to!1
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
0Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
5komentarzy
Jeśli chcesz dodać
przepis/inspiracje do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj
Konfitura z czerwonej cebuli
Autor: kulinarni.pl/3tv Konfitura z czerwonej cebuli i malin

Składniki

  • 3 czerwone cebule
  • 3 łyżki czerwonego octu winnego
  • 1 garść mrożonych malin (w sezonie świeże)
  • 1 łyżka cukru
  •  oliwa z oliwek
0
1

 

Sposób przygotowania:

  • Pokrój cebulę w piórka i podsmaż na 3 łyżkach oliwy aż będzie miękka
  • Dodaj maliny i duś całość przez chwilę
  • Dodaj ocet i cukier, duś aż całość będzie miała konsystencję syropu
  • Odstaw do ostygnięcia

 

Konfitura idealnie pasuje do pieczonego sera camembert:

 

Piotr Kucharski
Piotr Kucharski
Zainspiruj nas

Komentarze (5)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
~Gość

Hej. Do mięsa →Super. Bardzo smaczne.

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      ~Gość

      z malinami jeszcze nie robiłam, spróbuję w sezonie.

      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
          0
        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
            0
          • zgłoś naruszenie
          ~Gość

          nie
          lubie cebuli wiec dla mnie fuj
          ein

          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
              0
            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                0
              • zgłoś naruszenie
              ~Gość

              a kogo to obchodzi, co lubisz?! Świetny przepis, właśnie zrobiłem do steków.

              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                  0
                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                    0
                  • zgłoś naruszenie
                  ~Gość

                  a ja nie lubię ciebie.....fuj

                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                      0
                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                        0
                      • zgłoś naruszenie
                      Pomoc | Zasady forum
                      Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

                      Zobacz również

                      Rozśpiewany deser na lekkim rauszu Przepis 13

                      Rozśpiewany deser na lekkim rauszu

                      Takie ciasto rozweseli każdego

                      Ryba w curry Przepis 15

                      Ryba w curry

                      Indie na talerzu

                      Sztuka mięsa z ziemniaczkami i marchewką Przepis 10

                      Sztuka mięsa z ziemniaczkami i marchewką

                      Wołowina z pysznymi ziemniakami i sosem

                      Kanapki ze smażoną makrelą Przepis 150

                      Kanapki ze smażoną makrelą

                      Idealne na śniadanie lub kolację

                      Babka ziemniaczana Przepis 27115

                      Babka ziemniaczana

                      Podlaski specjał

                      Karp w sosie grzybowym Ani Starmach Przepis 21

                      Karp w sosie grzybowym Ani Starmach

                      Nowa wersja podania tradycyjnej ryby

                      Bruschetta z fasolą
                      Przepis 12

                      Bruschetta z fasolą

                      Specjalność Włochów na przystawkę

                      Atletyczny kurczak Przepis 20

                      Atletyczny kurczak

                      Pomysł na lekkie drugie danie

                      tvnpix