zamknij

Konfitura z czerwonej cebuli

Przepis

sos Rodzaj dania | proste Poziom trundności | 30 min. Czas przygotowania | owoce Główny składnik | 20 zł Koszt przygotowania | inne Kuchnia | 2 Ilość porcji
Piotr  Kucharski
Autor przepisu:
Dodatek do mięs i serów
Ugotowałem to!1
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
0Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
5komentarzy
Jeśli chcesz dodać
przepis/inspiracje do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj
Konfitura z czerwonej cebuli
Autor: kulinarni.pl/3tv Konfitura z czerwonej cebuli i malin

Składniki

  • 3 czerwone cebule
  • 3 łyżki czerwonego octu winnego
  • 1 garść mrożonych malin (w sezonie świeże)
  • 1 łyżka cukru
  •  oliwa z oliwek
0
1

 

Sposób przygotowania:

  • Pokrój cebulę w piórka i podsmaż na 3 łyżkach oliwy aż będzie miękka
  • Dodaj maliny i duś całość przez chwilę
  • Dodaj ocet i cukier, duś aż całość będzie miała konsystencję syropu
  • Odstaw do ostygnięcia

 

Konfitura idealnie pasuje do pieczonego sera camembert:

 

Piotr Kucharski
Piotr Kucharski
Zainspiruj nas

Komentarze (5)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
~Gość

Hej. Do mięsa →Super. Bardzo smaczne.

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      ~Gość

      z malinami jeszcze nie robiłam, spróbuję w sezonie.

      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
          0
        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
            0
          • zgłoś naruszenie
          ~Gość

          nie
          lubie cebuli wiec dla mnie fuj
          ein

          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
              0
            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                0
              • zgłoś naruszenie
              ~Gość

              a kogo to obchodzi, co lubisz?! Świetny przepis, właśnie zrobiłem do steków.

              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                  0
                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                    0
                  • zgłoś naruszenie
                  ~Gość

                  a ja nie lubię ciebie.....fuj

                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                      0
                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                        0
                      • zgłoś naruszenie
                      Pomoc | Zasady forum
                      Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

                      Zobacz również

                      Pizza według Grzegorza Łapanowskiego
                      Przepis 1016

                      Pizza według Grzegorza Łapanowskiego

                      Najprostszy przepis na domową pizzę

                      Tatar ze śledzia
                      Przepis 13

                      Tatar ze śledzia

                      Rybna poezja na kromce pumpernikla

                      Corpus delicti końca lata Przepis 211

                      Corpus delicti końca lata

                      Przepyszny deser — słodki dzięki malinom i kwaśny dzięki cytrynie

                      Burgery z musztardą i boczkiem Przepis 411

                      Burgery z musztardą i boczkiem

                      W klimacie amerykańskiego baru

                      Champion cyklistów Przepis 15

                      Champion cyklistów

                      Niebanalna szarlotka

                      Orzechowy gangster z Bronxu Przepis 62

                      Orzechowy gangster z Bronxu

                      Rozpływające się w ustach ciasto przypominające smakiem ulubione batoniki

                      Kanapki ze smażoną makrelą Przepis 150

                      Kanapki ze smażoną makrelą

                      Idealne na śniadanie lub kolację

                      Harira by Joseph Seeletso
                      Przepis 61

                      Harira by Joseph Seeletso

                      Odrobina Afryki w twojej kuchni

                      tvnpix