zamknij

Orzeźwiające przekąski

Przepis

przekąska Rodzaj dania | proste Poziom trundności | 1 godz. Czas przygotowania | szpinak Główny składnik | 30 zł Koszt przygotowania | inne Kuchnia | 4 Ilość porcji
Podane na szpinaku
Ugotowałem to!0
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
0Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
brakkomentarzy
Jeśli chcesz dodać
przepis/inspiracje do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj
Autor: Materiały promocjne Fit&EasyOrzeźwiające przekąski podane na szpinaku

Składniki

  •  opakowanie szpinaku
  • 2 obrane i posiekane limonkie
  • obrany i posiekany kawałek imbiru (3cm)
  • 2 szalotki
  • odrobina świeżego lub suszonego chili
  • czubata łyżka posiekanych orzechów pinii lub ziemnych
  • 3 łyżki posiekanej świeżej kolendry
  • kilka kropel sosu ostrygowego lub worchester
  • odrobina miodu
0
0
  • W dużej misce wymieszaj wszystkie składniki (drobno posiekane) poza szpinakiem.
  • Na półmisek wyłóż liście, na nie za pomocą łyżki przełóż przygotowaną wcześniej masę.
  • Przed podaniem wstaw przekąski na pół godziny do lodówki.
  • Aby zaostrzyć dodaj więcej chili.

 

 

 

 

(materiały promocyjne Fit & Easy)

Zainspiruj nas

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Zobacz również

Atletyczny kurczak Przepis 20

Atletyczny kurczak

Pomysł na lekkie drugie danie

Rozśpiewany deser na lekkim rauszu Przepis 13

Rozśpiewany deser na lekkim rauszu

Takie ciasto rozweseli każdego

Kanapki ze smażoną makrelą Przepis 150

Kanapki ze smażoną makrelą

Idealne na śniadanie lub kolację

Bifeki faszerowane serem feta Przepis 22

Bifeki faszerowane serem feta

Kotlety po grecku

Puszyste ego Przepis 14

Puszyste ego

Rozpływający się w ustach krem z sosem malinowym

Tatar ze śledzia
Przepis 13

Tatar ze śledzia

Rybna poezja na kromce pumpernikla

Corpus delicti końca lata Przepis 211

Corpus delicti końca lata

Przepyszny deser — słodki dzięki malinom i kwaśny dzięki cytrynie

Chrupiące płatki owsiane Przepis 210

Chrupiące płatki owsiane

Pyszne i proste śniadanie

tvnpix