zamknij

Orzeźwiające przekąski

Przepis

przekąska Rodzaj dania | proste Poziom trundności | 1 godz. Czas przygotowania | szpinak Główny składnik | 30 zł Koszt przygotowania | inne Kuchnia | 4 Ilość porcji
Podane na szpinaku
Ugotowałem to!0
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
0Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
brakkomentarzy
Jeśli chcesz dodać
przepis/inspiracje do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj
Autor: Materiały promocjne Fit&EasyOrzeźwiające przekąski podane na szpinaku

Składniki

  •  opakowanie szpinaku
  • 2 obrane i posiekane limonkie
  • obrany i posiekany kawałek imbiru (3cm)
  • 2 szalotki
  • odrobina świeżego lub suszonego chili
  • czubata łyżka posiekanych orzechów pinii lub ziemnych
  • 3 łyżki posiekanej świeżej kolendry
  • kilka kropel sosu ostrygowego lub worchester
  • odrobina miodu
0
0
  • W dużej misce wymieszaj wszystkie składniki (drobno posiekane) poza szpinakiem.
  • Na półmisek wyłóż liście, na nie za pomocą łyżki przełóż przygotowaną wcześniej masę.
  • Przed podaniem wstaw przekąski na pół godziny do lodówki.
  • Aby zaostrzyć dodaj więcej chili.

 

 

 

 

(materiały promocyjne Fit & Easy)

Zainspiruj nas

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Zobacz również

Bifeki faszerowane serem feta Przepis 22

Bifeki faszerowane serem feta

Kotlety po grecku

Rozśpiewany deser na lekkim rauszu Przepis 13

Rozśpiewany deser na lekkim rauszu

Takie ciasto rozweseli każdego

Chleb orzechowy Przepis 112

Chleb orzechowy

Mamy sprawdzone patenty na pyszny, domowy chleb

Harira by Joseph Seeletso
Przepis 61

Harira by Joseph Seeletso

Odrobina Afryki w twojej kuchni

Tatar ze śledzia
Przepis 13

Tatar ze śledzia

Rybna poezja na kromce pumpernikla

Gulasz z kopytkami Przepis 197

Gulasz z kopytkami

Wieprzowina w aromatycznym gulaszu

Pomidorki z karmelem i lodami Przepis 10

Pomidorki z karmelem i lodami

Deserowa wersja pomidora

Sarna w wielkim mieście Przepis 20

Sarna w wielkim mieście

Burgery z dziczyzną i nietypowym dżemem

tvnpix