zamknij

Rukola z groszkiem cukrowym

Przepis

sałatka Rodzaj dania | proste Poziom trundności | 30 min. Czas przygotowania | warzywa Główny składnik | 30 zł Koszt przygotowania | inne Kuchnia | 4 Ilość porcji
Z serem parmezan i świeżą miętą
Ugotowałem to!0
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
0Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
brakkomentarzy
Jeśli chcesz dodać
przepis/inspiracje do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj
Autor: Sylwia Wiesenberg | Materiały promocyjne Fit & EasyRukola z groszkiem cukrowym

Składniki

  • 200g młodego groszku cukrowego
  • 1 opakowanie Rukoli Fit&Easy
  • 100g tartego sera parmezan
  • kilka listków świeżej mięty
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • sok z 1/2 cytryny
  •  balsamiczny ocet szampański (ewentualnie ocet sherry)
  •  ulubiona sól morska lub sól wędzona do smaku
0
0
  • Umyty groszek pokrój w paski, grubsze pędy wcześniej zblanszuj we wrzącej i osolonej wodzie.
  • Na talerzu ułóż Rukolę Fit&Easy z groszkiem cukrowym.
  • Całość posyp serem dojrzewającym i świeżo siekaną miętą.
  • Skrop całość oliwą z oliwek oraz sokiem z cytryny.
  • Przed podaniem wymieszaj delikatnie sałatkę, oprósz solą morską oraz skrop aromatycznym octem.

 

Autorką przepisu Sylwia Wiesenberg, mama dwójki dzieci, która na co dzień prowadzi zajęcia w samym sercu Nowego Jorku – w klubie Complete Body na Manhattanie. Jest twórczynią autorskiego systemu ćwiczeń o nazwie Tonique, który z każdym dniem staje się coraz bardziej popularny w Ameryce, a wkrótce może okazać się prawdziwym hitem także w Polsce. Metoda Tonique to cykl ćwiczeń, które pozwalają jednorazowo spalić nawet tysiąc kalorii, a przy okazji wzmacniają całe ciało.

Zainspiruj nas

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Zobacz również

Sarna w wielkim mieście Przepis 20

Sarna w wielkim mieście

Burgery z dziczyzną i nietypowym dżemem

Harira by Joseph Seeletso
Przepis 61

Harira by Joseph Seeletso

Odrobina Afryki w twojej kuchni

Babka ziemniaczana Przepis 27117

Babka ziemniaczana

Podlaski specjał

Gulasz z kopytkami Przepis 197

Gulasz z kopytkami

Wieprzowina w aromatycznym gulaszu

Pizza według Grzegorza Łapanowskiego
Przepis 1017

Pizza według Grzegorza Łapanowskiego

Najprostszy przepis na domową pizzę

Kopytka Piotra Kucharskiego Przepis 2368

Kopytka Piotra Kucharskiego

Samodzielne danie lub przepyszny dodatek

Bruschetta z fasolą
Przepis 12

Bruschetta z fasolą

Specjalność Włochów na przystawkę

Kotlety mielone na ostro Przepis 19

Kotlety mielone na ostro

Nowa wersja znanego dania

tvnpix