zamknij

Tatar z łososia

Przepis

przystawka Rodzaj dania | proste Poziom trundności | 15 min. Czas przygotowania | łosoś Główny składnik | 20 zł Koszt przygotowania | inne Kuchnia | 2 Ilość porcji
Tatar w 15 min.
Ugotowałem to!99
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
0Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
33komentarze
Jeśli chcesz dodać
przepis/inspiracje do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj
Tatar z łososia
Tatar z łososia

Składniki

  • 300 g łososia
  • pęczek szczypiorku
  • 2 łyżki kaparów
  • 1 ogórek kiszony
  • 1 cebula
  •  sól morska
  • 1 łyżka musztardy
  •  oliwa z oliwek
0
100

 

Sposób przygotowania:

  • Łososia pokrój nożem bardzo drobno.
  • Dodaj posiekaną cebulę, szczypiorek, kaparki, ogórka.
  • Wymieszaj z jedną łyżką musztardy i oliwą z oliwek.
  • Dopraw do smaku.

 

Zainspiruj nas

Komentarze (33)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
~Gość

Mogę posiekać łososia w blenderze?

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      ~Gość

      Przepis fajny ale opowiada o tym Pani, tak jak by wstała z łóżka wcześnie rano i została zmuszona do opowiedzenia o tym co robi. Zarówno mina jak i ton mnie w ogóle nie przekonują. Trochę werwy, energii i... serca ;)

      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
          0
        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
            0
          • zgłoś naruszenie
          ~Gość

          Pani aniu, no nie. O ile przepis spoko, to narracja daje wiele do życzenia. Jakaś taka hmm... Feministyczna (?) Bezpłciowa, taka od niechcenia. Trochę serca, trochę uczucia i przekonania w tym, co się mówi :)

          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
              0
            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                0
              • zgłoś naruszenie
              ~Gość

              Ciekawy przepis , do tej pory robiłam tatara z wędzonego w zimnym dymie łososia . Mam blisko sprawdzoną wędzarnię , ale chętnie spróbuję zrobić tatara z surowej ryby :))

              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                  0
                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                    0
                  • zgłoś naruszenie
                  ~Gość

                  nie zgadzam się z tym ze jak nie spróbuje to nie będę znal smaku dobry kucharz amator zna przyprawy oraz ile potrzebna do zrobienia strawy
                  po za tym wsio bardzo fajne zrobione tylko ja jestem zwolennikiem czerwonej cebuli

                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                      0
                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                        0
                      • zgłoś naruszenie
                      ~Gość

                      Pani Aniu jest pani super. Komentarze typu oczywista oczywistosc ze olej jest tylko z oliwek to jakis gamon pisze. W wielu przepisach brakuje mi wlasnie jaki: olej czy oliwka, jakie wino, jaka temperatura itd. Wszystkim tym ktorzy poprawiaja mistrza zycze wiecej taktu i bycia tam gdzie jest Ania Stelmach.

                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                          0
                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                            0
                          • zgłoś naruszenie
                          ~Gość

                          wyłączyłem w połowie wkurzał mnie glos pani prowadzacej nie wiemm czy pani gra w filmach ale to było cienkie aktorstwo i zwracanie sie jak do idiotow. Pomysł dobry polecam ale bez kaparów zamiast tego grzybki faszerowane i wszystko osobno

                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                              0
                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                0
                              • zgłoś naruszenie
                              ~Gość

                              Ta młoda dama robi to super!

                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                  0
                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                    0
                                  • zgłoś naruszenie
                                  ~Gość

                                  Co za profanacja łososia!

                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                      0
                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                        0
                                      • zgłoś naruszenie
                                      ~Gość

                                      Robię tatara z łososia podobnie jak tatara wołowego z czosnkiem cebulką sosem sojowym i olejem rzepakowym.Nie dodaję żółtka .Jest pyszny.

                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                          0
                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                            0
                                          • zgłoś naruszenie
                                          Więcej komentarzy - rozwiń
                                          Pomoc | Zasady forum
                                          Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

                                          Zobacz również

                                          Gulasz z kopytkami Przepis 197

                                          Gulasz z kopytkami

                                          Wieprzowina w aromatycznym gulaszu

                                          Szaszłyki wyborne Przepis 59

                                          Szaszłyki wyborne

                                          Nie tylko na sezon grillowy

                                          Sałatka z marynowanymi grzybami Przepis 14

                                          Sałatka z marynowanymi grzybami

                                          Grzybowo-ziemniaczane szaleństwo serwuj na obiad!

                                          Chrupiące płatki owsiane Przepis 210

                                          Chrupiące płatki owsiane

                                          Pyszne i proste śniadanie

                                          Deser z mrożonych truskawek Przepis 17

                                          Deser z mrożonych truskawek

                                          Truskawkowe szaleństwo na poprawę nastroju

                                          Bruschetta z fasolą
                                          Przepis 12

                                          Bruschetta z fasolą

                                          Specjalność Włochów na przystawkę

                                          Wiśniowy drift Przepis 102

                                          Wiśniowy drift

                                          Sernik z sosem wiśniowym

                                          Gulasz z fasolki z zielonym chili Przepis 62

                                          Gulasz z fasolki z zielonym chili

                                          Włącz warzywa strączkowe do swojej kuchni — to naprawdę zdrowe i smaczne!

                                          tvnpix