zamknij

Zapiekany rogal półfrancuski...

Przepis

przekąska Rodzaj dania | wymaga pracy Poziom trundności | 30 min. Czas przygotowania | nabiał Główny składnik | 30 zł Koszt przygotowania | inne Kuchnia | 4 Ilość porcji
z serem brie i szpinakiem z suszonymi pomidorami
Ugotowałem to!0
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
0Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
brakkomentarzy
Jeśli chcesz dodać
przepis/inspiracje do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj
Autor: materiały promocyjne HochlandZapiekany rogal półfrancuski...

Składniki

  • 4 sztuki rogali półfrancuskich
  • 1 sztuka sera Brie naturalnego
  • 200 g szpinaku
  • 40 g suszonych pomidorów
  • 1 ząbek czosnku
  • 20 g masła
  •  oliwa z oliwek
  •  sól, pieprz
  •  świeża bazylia
0
0
  • Rozgrzej masło na patelni i smaż na nim posiekany czosnek wraz z suszonymi pomidorami.
  • Po około 2 minutach dodaj liście szpinaku.
  • Po odparowaniu płynu, przypraw solą, pieprzem i świeżymi liśćmi bazylii.
  • Rogale przetnij wzdłuż na pół, skrop oliwą z oliwek, ułóż szpinak, a na nim plastry sera brie.
  • Możesz podawać na gorąco po uprzednim zapieczeniu w piekarniku.

 

 

 

(Materiały promocyjne Hochland)

Zainspiruj nas

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Zobacz również

Harira by Joseph Seeletso
Przepis 61

Harira by Joseph Seeletso

Odrobina Afryki w twojej kuchni

Śledzie Kasi Klich
Przepis 34

Śledzie Kasi Klich

Śledź o korzennym posmaku

Burgery z musztardą i boczkiem Przepis 412

Burgery z musztardą i boczkiem

W klimacie amerykańskiego baru

Kociołek łososiowo-pomidorowy Przepis 13

Kociołek łososiowo-pomidorowy

Przepyszna zupa — do wypróbowania!

Deser z mrożonych truskawek Przepis 17

Deser z mrożonych truskawek

Truskawkowe szaleństwo na poprawę nastroju

Smażony solony śledź Piotra Kucharskiego
Przepis 22

Smażony solony śledź Piotra Kucharskiego

Podany na delikatnym puree

Kurczak w boczku - Saltimbocca po polsku Piotra Kucharskiego Przepis 116

Kurczak w boczku - Saltimbocca po polsku Piotra Kucharskiego

Włoska potrawa w polskim wydaniu

Zupa tajska Kasi Klich
Przepis 14

Zupa tajska Kasi Klich

Ogień w gardle!

tvnpix