zamknij

Zapiekany rogal półfrancuski...

Przepis

przekąska Rodzaj dania | wymaga pracy Poziom trundności | 30 min. Czas przygotowania | nabiał Główny składnik | 30 zł Koszt przygotowania | inne Kuchnia | 4 Ilość porcji
z serem brie i szpinakiem z suszonymi pomidorami
Ugotowałem to!0
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
0Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
brakkomentarzy
Jeśli chcesz dodać
przepis/inspiracje do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj
Autor: materiały promocyjne HochlandZapiekany rogal półfrancuski...

Składniki

  • 4 sztuki rogali półfrancuskich
  • 1 sztuka sera Brie naturalnego
  • 200 g szpinaku
  • 40 g suszonych pomidorów
  • 1 ząbek czosnku
  • 20 g masła
  •  oliwa z oliwek
  •  sól, pieprz
  •  świeża bazylia
0
0
  • Rozgrzej masło na patelni i smaż na nim posiekany czosnek wraz z suszonymi pomidorami.
  • Po około 2 minutach dodaj liście szpinaku.
  • Po odparowaniu płynu, przypraw solą, pieprzem i świeżymi liśćmi bazylii.
  • Rogale przetnij wzdłuż na pół, skrop oliwą z oliwek, ułóż szpinak, a na nim plastry sera brie.
  • Możesz podawać na gorąco po uprzednim zapieczeniu w piekarniku.

 

 

 

(Materiały promocyjne Hochland)

Zainspiruj nas

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Zobacz również

Kotleciki z brzoskwiniami Przepis 12

Kotleciki z brzoskwiniami

Dla tych, którzy lubią niebanalne połączenia

Niewinna sałata skazana na towarzystwo mafijnej Gruchy Przepis 20

Niewinna sałata skazana na towarzystwo mafijnej Gruchy

Ta sałatka przekona cię do pietruszki!

Bifeki faszerowane serem feta Przepis 22

Bifeki faszerowane serem feta

Kotlety po grecku

Carpaccio z buraków Kasi Klich
Przepis 66

Carpaccio z buraków Kasi Klich

Wytworna wersja pospolitego warzywa

Karp w sosie grzybowym Ani Starmach Przepis 21

Karp w sosie grzybowym Ani Starmach

Nowa wersja podania tradycyjnej ryby

Harira by Joseph Seeletso
Przepis 61

Harira by Joseph Seeletso

Odrobina Afryki w twojej kuchni

Burgery z musztardą i boczkiem Przepis 412

Burgery z musztardą i boczkiem

W klimacie amerykańskiego baru

Grillowany ser halloumi Przepis 41

Grillowany ser halloumi

Najlepszy podany z figami i orzechami

tvnpix