zamknij

Przepisy Ryby

Pieczony filet z halibuta Przepis 140

Pieczony filet z halibuta

Z pieczonymi paprykami i dzikim ryżem

Duszony sandacz z sałatką z portulaki Przepis 11

Duszony sandacz z sałatką z portulaki

Z purée z bobu i kolendry

Sajgonki z pieczonymi burakami
Przepis 50

Sajgonki z pieczonymi burakami

I wędzoną makrelą

Pstrąg duszony w winie
Przepis 120

Pstrąg duszony w winie

Z sosem z pieczonej papryki

Quiche z łososia i brokułów Przepis 212

Quiche z łososia i brokułów

Prosta i efektowna przekąska

Łosoś wędzony z risotto ze szparagami, kremem z topinambura i wiosennymi nowalijkami Przepis 150

Łosoś wędzony z risotto ze szparagami, kremem z topinambura i wiosennymi nowalijkami

Z marynowanymi kaczeńcami

Roladki rybne Przepis 20

Roladki rybne

Wyroluj sandacza

Roladki z pstrąga w botwince z ziemniakami Przepis 10

Roladki z pstrąga w botwince z ziemniakami

Dietetyczny posiłek

Stek z tuńczyka
Przepis 50

Stek z tuńczyka

Rybny stek z sosem paprykowym.

Sałatka z tuńczykiem i awokado
Przepis 12

Sałatka z tuńczykiem i awokado

Łódeczki z tuńczykiem.

Tatar z tuńczyka
Przepis 10

Tatar z tuńczyka

Nowe oblicze tatara!

Sałatka nicejska z tuńczykiem
Przepis 72

Sałatka nicejska z tuńczykiem

Kuchnia francuska

Sałatka z bobu z węgorzem Przepis 100

Sałatka z bobu z węgorzem

Z aromatyczną rukolą

Rybny rosół z parzonym szpinakiem Przepis 1310

Rybny rosół z parzonym szpinakiem

Z domowymi kładzionymi kluskami

Pokaż kolejne