zamknij
Polska gęś rządzi
Udka gęsie pieczone w cydrze, rozmarynie i tymianku Przepis 00

Udka gęsie pieczone w cydrze, rozmarynie i tymianku

Drób i jabłka, czyli połączenie idealne!

Gęsia pierś z karmelizowaną żurawiną Przepis 00

Gęsia pierś z karmelizowaną żurawiną

Pyszna polska gęsina w jesiennym wydaniu!

poprzedninastępny
Pascal Brodnicki i Prowansja na talerzu
Pierś kurczaka z jabłkami Przepis 02

Pierś kurczaka z jabłkami

Pascal Brodnicki poleca!

Deser z nektarynkami i lawendą Przepis 00

Deser z nektarynkami i lawendą

Prowansalski przysmak od Pascala Brodnickiego

Tian - zapiekanka warzywna Przepis 01

Tian - zapiekanka warzywna

Wegetariańskie danie Pascala Brodnickiego

poprzedninastępny
Jej Wysokość Beza!
Tort bezowy z owocami Przepis 10

Tort bezowy z owocami

Słodka i pyszna beza

Beza z żurawiną
Przepis 1610

Beza z żurawiną

Biała dama deserów

poprzedninastępny
Kaczka w roli głównej
Kacze nóżki w sosie śliwkowym Przepis 02

Kacze nóżki w sosie śliwkowym

Idealne połączenie mięsa i owoców podane na pietruszce

Rumiany bulion z kaczki Przepis 00

Rumiany bulion z kaczki

Idealna, rozgrzewająca zupa na jesień

Filety z piersi kaczki z gruszką i jarmużem Przepis 00

Filety z piersi kaczki z gruszką i jarmużem

Jesienna gruszka i odkyrty na nowo jarmuż z pyszną kaczką

poprzedninastępny
Nowe pomysły na makaron!
Carbonara po polsku z chrzanem, grzybami i żółtkiem Przepis 01

Carbonara po polsku z chrzanem, grzybami i żółtkiem

Polska wersja włoskiej klasyki!

Makaron z dynią, pulpetami i szałwią Przepis 00

Makaron z dynią, pulpetami i szałwią

Aromatyczne danie pełne jesiennych skarbów

Makaron z włoszczyzną, soczewicą i papryką pieczoną Przepis 00

Makaron z włoszczyzną, soczewicą i papryką pieczoną

Szybki sposób na pyszny obiad

poprzedninastępny
Pokaż kolejne