zamknij

Gotuj z Electroluxem

Na dobry start
Carpaccio z polędwicy wołowej z parmezanem i duszoną młodą marchewka Przepis 40

Carpaccio z polędwicy wołowej z parmezanem i duszoną młodą marchewka

Pyszny początek

Oscypek grillowany z ziołami podawany z malinowym musem Przepis 00

Oscypek grillowany z ziołami podawany z malinowym musem

Przystawka mistrzów

poprzedninastępny
Morskie opowieści na twoim talerzu
Kalmary w sosie limonkowo- oliwnym wraz z pure z bobu Przepis 20

Kalmary w sosie limonkowo- oliwnym wraz z pure z bobu

Delikatnie i pysznie podane

Dorada nadziewana lubczykiem z pieczonym topinamburem Przepis 00

Dorada nadziewana lubczykiem z pieczonym topinamburem

Ryba w pięknym wydaniu

poprzedninastępny
Zapiekamy smaki
Kolby kukurydzy zapiekane w plastrach szynki parmeńskiej z sałatką ze świeżych ziół Przepis 100

Kolby kukurydzy zapiekane w plastrach szynki parmeńskiej z sałatką ze świeżych ziół

Idealne na letnie wieczory

Kulki z kiełbasy z ziołami i pieczonymi strąkami papryki czerwonej Przepis 00

Kulki z kiełbasy z ziołami i pieczonymi strąkami papryki czerwonej

Pieczemy i zajadamy!

poprzedninastępny
Mięsna uczta
Szaszłyki z polędwicy wieprzowej z grillowanymi kawałkami pomarańczy Przepis 00

Szaszłyki z polędwicy wieprzowej z grillowanymi kawałkami pomarańczy

Gotujemy z pasją

Łopatka jagnięca w ziołach z pieczonymi batatami Przepis 00

Łopatka jagnięca w ziołach z pieczonymi batatami

Wykwinty obiad na twoim stole

poprzedninastępny
Zobacz również