zamknij
Kurczak w parmezanowej panierce Kurczak w parmezanowej panierce

Temat Inspiracji

Kurczak tylko na ostro

Mamy ogromną przyjemność przedstawić wam kolejną gwiazdę, która z nami współpracuje. Już od dziś będziecie mogli czerpać inspirację z talentu i pasji świetnej Basi Ritz - zwyciężczyni pierwszej edycji programu „MasterChe...

Pikantne skrzydełka Basi Ritz
Przepis

Pikantne skrzydełka Basi Ritz

Azjatycka pasta
Przepis

Azjatycka pasta

Kurczak po chińsku na ostro w sosie słodko-kwaśnymPrzepis

Kurczak po chińsku na ostro w sosie słodko-kwaśnym

Kurczak w parmezanowej paniercePrzepis

Kurczak w parmezanowej panierce

Sos ostry Przepis

Sos ostry

Kurczak z ziołowym farszemPrzepis

Kurczak z ziołowym farszem

Aromatyczny kurczak otulony boczkiemPrzepis

Aromatyczny kurczak otulony boczkiem

Kurczak w parmezanowej panierce

Przepis

drugie danie Rodzaj dania | proste Poziom trundności | 30 min. Czas przygotowania | drób Główny składnik | 20 zł Koszt przygotowania | inne Kuchnia | 1 Ilość porcji
Melania Kozyra
Autor przepisu:
Smacznie i szybko
Ugotowałem to!3
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
0Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
brakkomentarzy
Autor: Arkadiusz ŚcichockiKurczak w parmezanowej panierce

Składniki

  •  liście młodego szpinaku
  •  pomidorki koktajlowe
  • 1  pierś z kurczaka
  •  starty parmezan
  •  rozstrzepane białko
  •  oliwa z oliwek
0
3

 

Sposób przygotowania:


Alternatywa dla schabowego

  • Pierś kurczaka zanurz w białku, obtocz w parmezanie i krótko obsmaż na patelni
  • Następnie włóż do rozgrzanego piekarnika i zapiecz ok 20 minut aż mięso będzie gotowe
  • Kurczaka ułóż na liściach świeżego szpinaku, udekoruj porządną liczbą pomidorków

 

 

Zainspiruj nas

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Kurczak w parmezanowej panierce Kurczak w parmezanowej panierce

Zobacz więcej z Inspiracji

Kurczak tylko na ostro

Mamy ogromną przyjemność przedstawić wam kolejną gwiazdę, która z nami współpracuje. Już od dziś będziecie mogli czerpać inspirację z talentu i pasji świetnej Basi Ritz - zwyciężczyni pierwszej edycji programu „MasterChe...

Pikantne skrzydełka Basi Ritz
Przepis

Pikantne skrzydełka Basi Ritz

Azjatycka pasta
Przepis

Azjatycka pasta

Kurczak po chińsku na ostro w sosie słodko-kwaśnymPrzepis

Kurczak po chińsku na ostro w sosie słodko-kwaśnym

Kurczak w parmezanowej paniercePrzepis

Kurczak w parmezanowej panierce

Sos ostry Przepis

Sos ostry

Kurczak z ziołowym farszemPrzepis

Kurczak z ziołowym farszem

Aromatyczny kurczak otulony boczkiemPrzepis

Aromatyczny kurczak otulony boczkiem

Zobacz również

Bifeki faszerowane serem feta Przepis 22

Bifeki faszerowane serem feta

Kotlety po grecku

Wiśniowy drift Przepis 102

Wiśniowy drift

Sernik z sosem wiśniowym

Burgery z musztardą i boczkiem Przepis 412

Burgery z musztardą i boczkiem

W klimacie amerykańskiego baru

Kanapki ze smażoną makrelą Przepis 150

Kanapki ze smażoną makrelą

Idealne na śniadanie lub kolację

Kaczka pływaczka Przepis 30

Kaczka pływaczka

Kaczka i ziemniaki na słodko

Ryż, kasza i kurczak w pomidorach Przepis 10

Ryż, kasza i kurczak w pomidorach

Wszystko, co lubisz na jednym talerzu!

Kotlety mielone na ostro Przepis 19

Kotlety mielone na ostro

Nowa wersja znanego dania

Ryba w curry Przepis 15

Ryba w curry

Indie na talerzu

tvnpix