zamknij
Ekipa hotelu Westin Ekipa hotelu Westin

Temat Inspiracji

Lekkie i eleganckie dania dietetyczne

Restauracja Fusion w hotelu The Westin Warsaw oficjalnie celebruje nadejście wiosny wprowadzeniem nowego menu wiosennego opartego na synergii produktów. Menu SuperFoods jest lekkie i orzeźwiające.

Grillowana pierś z indyka Przepis

Grillowana pierś z indyka

Łosoś z grillowaną cebulą i awokadoPrzepis

Łosoś z grillowaną cebulą i awokado

Pieczony burak z serem kozim i gorzką czekoladąPrzepis

Pieczony burak z serem kozim i gorzką czekoladą

Jagody goji prosto z TybetuCiekawostka

Jagody goji prosto z Tybetu

Ekipa hotelu WestinNews

Ekipa hotelu Westin

Ekipa hotelu Westin

News

SuperFood - zdrowo, pożywnie i smacznie
Ekipa hotelu Westin
Michał Trukawka, Sebastian Kornacki oraz Adam Jakbowski (cukiernik) - ekipa hotelu Westin | Autor: Robert Słuszniak

Kucharze Michał Trukawka i Sebastian Kornacki oraz Adam Jakbowski, szef cukierni - ekipa hotelu Westin w Warszawie proponuje swoje przepisy!

Oczyszczamy się na wiosnę! SuperFood to produkty, które są korzystne dla naszego zdrowia i dostarczają wielu witamin i minerałów. Istotne są także połączenia między nimi. Na przykład awokado samo w sobie dostarcza nam wielu witamin, ale jedzone w towarzystwie pomidorów czy szpinaku dodatkowo wpływa na zwiększenie wchłaniania przeciwutleniaczy w nich zawartych. Dieta złożona z odpowiednio dobranych produktów może więc sprawić, że będziemy zdrowsi, a nasze samopoczucie będzie lepsze. Poznaj przepisy szefów z hotelu Westin na zdrowe i pyszne dania z menu SuperFood.

Zainspiruj nas

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
brakkomentarzy
Jeśli chcesz dodać
artykuł do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj
Ekipa hotelu Westin Ekipa hotelu Westin

Zobacz więcej z Inspiracji

Lekkie i eleganckie dania dietetyczne

Restauracja Fusion w hotelu The Westin Warsaw oficjalnie celebruje nadejście wiosny wprowadzeniem nowego menu wiosennego opartego na synergii produktów. Menu SuperFoods jest lekkie i orzeźwiające.

Grillowana pierś z indyka Przepis

Grillowana pierś z indyka

Łosoś z grillowaną cebulą i awokadoPrzepis

Łosoś z grillowaną cebulą i awokado

Pieczony burak z serem kozim i gorzką czekoladąPrzepis

Pieczony burak z serem kozim i gorzką czekoladą

Jagody goji prosto z TybetuCiekawostka

Jagody goji prosto z Tybetu

Ekipa hotelu WestinNews

Ekipa hotelu Westin

Zobacz również

Stopnie wysmażenia steka Ciekawostka 26

Stopnie wysmażenia steka

Jeżeli znajdziesz się w restauracji z najlepszymi i prawdziwymi stekami, musisz wiedzieć jaki stek zamówić. Mamy dla ciebie krótką instrukcję i stopnie wysmażenia steków

Podróżnik kulinarny odwiedza Jaffę
News 10

Podróżnik kulinarny odwiedza Jaffę

Maciej Nowak na tropie hummusu i falafelu

News 110

Cała prawda o polskich produktach

Kasia Bosacka o zagrożeniach w supermarketach

Podróżnik kulinarny - pierogi z żubra
News 170

Podróżnik kulinarny - pierogi z żubra

Jak smakują pierogi z żubra? Sprawdź!

Co jada Święty Mikołaj? Ciekawostka 31

Co jada Święty Mikołaj?

Podróżnik kulinarny - wędzimy kiełbasy
News 40

Podróżnik kulinarny - wędzimy kiełbasy

Przepyszne kiełbasy powstają według strzeżonej receptury!

Ukochane danie Magdy Gessler to...
News 174

Ukochane danie Magdy Gessler to...

Nie spodziewacie się nawet, jak prostą potrawę wybiera restauratorka!

Idealne wino na... śniadanie?
Porada 30

Idealne wino na... śniadanie?

Posłuchajcie rady redaktora naczelnego "Magazynu Wino"

tvnpix