zamknij
Ekipa hotelu Westin Ekipa hotelu Westin

Temat Inspiracji

Lekkie i eleganckie dania dietetyczne

Restauracja Fusion w hotelu The Westin Warsaw oficjalnie celebruje nadejście wiosny wprowadzeniem nowego menu wiosennego opartego na synergii produktów. Menu SuperFoods jest lekkie i orzeźwiające.

Grillowana pierś z indyka Przepis

Grillowana pierś z indyka

Łosoś z grillowaną cebulą i awokadoPrzepis

Łosoś z grillowaną cebulą i awokado

Pieczony burak z serem kozim i gorzką czekoladąPrzepis

Pieczony burak z serem kozim i gorzką czekoladą

Jagody goji prosto z TybetuCiekawostka

Jagody goji prosto z Tybetu

Ekipa hotelu WestinNews

Ekipa hotelu Westin

Ekipa hotelu Westin

News

SuperFood - zdrowo, pożywnie i smacznie
Ekipa hotelu Westin
Michał Trukawka, Sebastian Kornacki oraz Adam Jakbowski (cukiernik) - ekipa hotelu Westin | Autor: Robert Słuszniak

Kucharze Michał Trukawka i Sebastian Kornacki oraz Adam Jakbowski, szef cukierni - ekipa hotelu Westin w Warszawie proponuje swoje przepisy!

Oczyszczamy się na wiosnę! SuperFood to produkty, które są korzystne dla naszego zdrowia i dostarczają wielu witamin i minerałów. Istotne są także połączenia między nimi. Na przykład awokado samo w sobie dostarcza nam wielu witamin, ale jedzone w towarzystwie pomidorów czy szpinaku dodatkowo wpływa na zwiększenie wchłaniania przeciwutleniaczy w nich zawartych. Dieta złożona z odpowiednio dobranych produktów może więc sprawić, że będziemy zdrowsi, a nasze samopoczucie będzie lepsze. Poznaj przepisy szefów z hotelu Westin na zdrowe i pyszne dania z menu SuperFood.

Zainspiruj nas

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
brakkomentarzy
Jeśli chcesz dodać
artykuł do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj
Ekipa hotelu Westin Ekipa hotelu Westin

Zobacz więcej z Inspiracji

Lekkie i eleganckie dania dietetyczne

Restauracja Fusion w hotelu The Westin Warsaw oficjalnie celebruje nadejście wiosny wprowadzeniem nowego menu wiosennego opartego na synergii produktów. Menu SuperFoods jest lekkie i orzeźwiające.

Grillowana pierś z indyka Przepis

Grillowana pierś z indyka

Łosoś z grillowaną cebulą i awokadoPrzepis

Łosoś z grillowaną cebulą i awokado

Pieczony burak z serem kozim i gorzką czekoladąPrzepis

Pieczony burak z serem kozim i gorzką czekoladą

Jagody goji prosto z TybetuCiekawostka

Jagody goji prosto z Tybetu

Ekipa hotelu WestinNews

Ekipa hotelu Westin

Zobacz również

Podróżnik kulinarny - kuchnia w stylu safari
News 11

Podróżnik kulinarny - kuchnia w stylu safari

Jak wygląda uczta w stylu safari?

Jak wybrać szampana na sylwestra?
Porada 30

Jak wybrać szampana na sylwestra?

Zobacz, co radzi redaktor naczelny "Magazynu Wino"

Podróżnik kulinarny - pierogi z żubra
News 170

Podróżnik kulinarny - pierogi z żubra

Jak smakują pierogi z żubra? Sprawdź!

Ukochane danie Magdy Gessler to...
News 174

Ukochane danie Magdy Gessler to...

Nie spodziewacie się nawet, jak prostą potrawę wybiera restauratorka!

Podróżnik kulinarny - moda na cupcake
News 10

Podróżnik kulinarny - moda na cupcake

W warszawskim cukiernictwie wielkie poruszenie: nastała moda na cupcake!

Podróżnik kulinarny na rybach
News 40

Podróżnik kulinarny na rybach

Dowiedz się gdzie kupować i jakie ryby wybierać, aby mięso było smaczne!

Podróżnik kulinarny - powidła strzeleckie
News 510

Podróżnik kulinarny - powidła strzeleckie

Gdzie bije "powidłowe" serce Polski?

Jak Bosacka walczy z obżarstwem?
Porada 27

Jak Bosacka walczy z obżarstwem?

Zobacz, co podpowiada prowadząca "Wiem co jem i wiem co kupuję"!

tvnpix