zamknij
Ekipa hotelu Westin Ekipa hotelu Westin

Temat Inspiracji

Lekkie i eleganckie dania dietetyczne

Restauracja Fusion w hotelu The Westin Warsaw oficjalnie celebruje nadejście wiosny wprowadzeniem nowego menu wiosennego opartego na synergii produktów. Menu SuperFoods jest lekkie i orzeźwiające.

Grillowana pierś z indyka Przepis

Grillowana pierś z indyka

Łosoś z grillowaną cebulą i awokadoPrzepis

Łosoś z grillowaną cebulą i awokado

Pieczony burak z serem kozim i gorzką czekoladąPrzepis

Pieczony burak z serem kozim i gorzką czekoladą

Jagody goji prosto z TybetuCiekawostka

Jagody goji prosto z Tybetu

Ekipa hotelu WestinNews

Ekipa hotelu Westin

Ekipa hotelu Westin

News

SuperFood - zdrowo, pożywnie i smacznie
Ekipa hotelu Westin
Michał Trukawka, Sebastian Kornacki oraz Adam Jakbowski (cukiernik) - ekipa hotelu Westin | Autor: Robert Słuszniak

Kucharze Michał Trukawka i Sebastian Kornacki oraz Adam Jakbowski, szef cukierni - ekipa hotelu Westin w Warszawie proponuje swoje przepisy!

Oczyszczamy się na wiosnę! SuperFood to produkty, które są korzystne dla naszego zdrowia i dostarczają wielu witamin i minerałów. Istotne są także połączenia między nimi. Na przykład awokado samo w sobie dostarcza nam wielu witamin, ale jedzone w towarzystwie pomidorów czy szpinaku dodatkowo wpływa na zwiększenie wchłaniania przeciwutleniaczy w nich zawartych. Dieta złożona z odpowiednio dobranych produktów może więc sprawić, że będziemy zdrowsi, a nasze samopoczucie będzie lepsze. Poznaj przepisy szefów z hotelu Westin na zdrowe i pyszne dania z menu SuperFood.

Zainspiruj nas

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
brakkomentarzy
Ekipa hotelu Westin Ekipa hotelu Westin

Zobacz więcej z Inspiracji

Lekkie i eleganckie dania dietetyczne

Restauracja Fusion w hotelu The Westin Warsaw oficjalnie celebruje nadejście wiosny wprowadzeniem nowego menu wiosennego opartego na synergii produktów. Menu SuperFoods jest lekkie i orzeźwiające.

Grillowana pierś z indyka Przepis

Grillowana pierś z indyka

Łosoś z grillowaną cebulą i awokadoPrzepis

Łosoś z grillowaną cebulą i awokado

Pieczony burak z serem kozim i gorzką czekoladąPrzepis

Pieczony burak z serem kozim i gorzką czekoladą

Jagody goji prosto z TybetuCiekawostka

Jagody goji prosto z Tybetu

Ekipa hotelu WestinNews

Ekipa hotelu Westin

Zobacz również

Co zrobić, żeby nie przytyć?
News 21

Co zrobić, żeby nie przytyć?

Basia Ritz ma swoje sposoby!

Jak wybrać wino na wigilię?
Porada 114

Jak wybrać wino na wigilię?

Zobacz, co radzi redaktor naczelny "Magazynu Wino"

Podróżnik kulinarny - kurpiowskie kury zielononóżki
News 20

Podróżnik kulinarny - kurpiowskie kury zielononóżki

Która kura znosi najzdrowsze i najsmaczniejsze jaja?

Podróżnik kulinarny - egzotyczne warzywa
News 11

Podróżnik kulinarny - egzotyczne warzywa

Egzotyczne warzywa i zioła mają wiele właściwości, których brakuje naszym tradycyjnym odmianom

Podróżnik kulinarny - pierogi z żubra
News 170

Podróżnik kulinarny - pierogi z żubra

Jak smakują pierogi z żubra? Sprawdź!

Tajemnice polskiej kuchni
Porada 20

Tajemnice polskiej kuchni

Nosowska nie gotuje z przepisów!
News 10

Nosowska nie gotuje z przepisów!

Kasia Nosowska opowiada o kulinarnych eksperymentach

Ulubiony przepis Magdy Gessler
News 120

Ulubiony przepis Magdy Gessler

Gwiazda "Kuchennych rewolucji" i "MasterChefa" podała nam składniki swojej ukochanej potrawy świątecznej

tvnpix