zamknij

KBR

Aktualności konkursowe GłosowaniePrzepisyZadania konkursowe i wynikiKonkurs i Nagrody

Głosowanie "Wariacje wokół sera Castello"

Kulinarny Blog Roku 2013

Wybierz najlepszy przepis!

Komentarze (3)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
adii77

Placki szpinakowe są ekstra. Pierogi są pomysłowe, ale te placki to dopiero pomysł. Ja jadłem albo ziemniaczane albo na słodko, a o takich nigdy bym nie pomyślał. Wchodzą na stałe do kuchni. Szpinak, ser pleśniowy i orzechy włoskie to świetne połaczenie.

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      ~Gość

      Suflet wygląda ciekawie, ale moim zdanie nie ma nic na gruszki z serkiem pleśniowym. Próbowałam i są tak przepyszne, że nawet czekolada nie przekona mnie do głosowania na suflet. Gruszki górą !! :)

      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
          0
        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
            0
          • zgłoś naruszenie
          doschrupania

          Wątróbka wzbudza we mnie przerażenie i przypomina mi moje wątróbkowe męczarnie z dzieciństwa:) Jednak w tym przepisie aż mam pokusę, by spróbować.
          Zagłosowałam jednak na suflet:) - czekoladzie nigdy się nie oprę, a w połączeniu z niebieskim serem może być naprawdę interesująco...

          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
              0
            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                0
              • zgłoś naruszenie
              Pomoc | Zasady forum
              Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
              Dodajdo ulubionych
              Usuńz ulubionych
              3komentarze
              Jeśli chcesz dodać
              artykuł do ulubionych
              zarejestruj się lub zaloguj

              Zobacz również

              Podróżnik kulinarny odwiedza Jaffę
              News 10

              Podróżnik kulinarny odwiedza Jaffę

              Maciej Nowak na tropie hummusu i falafelu

              Podróżnik kulinarny - wielkie pączkowanie
              News 10

              Podróżnik kulinarny - wielkie pączkowanie

              Maciej Nowak na tropie pączków

              Podróżnik kulinarny - makaron razowy
              News 20

              Podróżnik kulinarny - makaron razowy

              Czy warto uzupełnić swoją dietę o makarony razowe, pszenne, żytnie, orkiszowe?

              Podróżnik kulinarny - nalewki
              News 10

              Podróżnik kulinarny - nalewki

              Czy wiecie, że nalewki można przygotować niemalże ze wszystkiego - z ziół, owoców i kwiatów. Doskonale smakują i mają właściwości zdrowotne.

              Stopnie wysmażenia steka Ciekawostka 26

              Stopnie wysmażenia steka

              Jeżeli znajdziesz się w restauracji z najlepszymi i prawdziwymi stekami, musisz wiedzieć jaki stek zamówić. Mamy dla ciebie krótką instrukcję i stopnie wysmażenia steków

              Podróżnik kulinarny na rybach
              News 40

              Podróżnik kulinarny na rybach

              Dowiedz się gdzie kupować i jakie ryby wybierać, aby mięso było smaczne!

              Jak Bosacka walczy z obżarstwem?
              Porada 27

              Jak Bosacka walczy z obżarstwem?

              Zobacz, co podpowiada prowadząca "Wiem co jem i wiem co kupuję"!

              Dlaczego warto pościć? News 280

              Dlaczego warto pościć?

              Kochamy jeść, gotować i biesiadować. Dlaczego więc mielibyśmy dobrowolnie z tego rezygnować? Co nam daje post i umartwianie się?

              tvnpix