zamknij

KBR

Aktualności konkursowe GłosowaniePrzepisyZadania konkursowe i wynikiKonkurs i Nagrody

"Wariacje wokół sera Castello"

Kulinarny Blog Roku 2013

Wariacje wokół sera Castello® z niebieską pleśnią

Castello
Castello

Ser z niebieską pleśnią jest raczej rzadko spotykanym w naszej kuchni. Czas to zmienić. Tym razem chcielibyśmy zaproponować Wam bogactwo smaku i aromatu reprezentowane przez niebieski ser Castello®. Spróbujcie wydobyć jego potencjał – koreczki koktajlowe, ciasteczka serowe, a może danie na gorąco?

Castello® każdej potrawie nada wyrazistości. Można podawać go na ciepło oraz na zimno - tylko od Was zależy, jak zaproponujecie ten przysmak Waszym gościom.

Jeśli prowadzisz bloga kulinarnego, weź udział w konkursie Kulinarny Blog Roku 2013 i podziel się z nami przepisem na danie z serem Castello® z niebieską pleśnią.

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
brakkomentarzy
Jeśli chcesz dodać
artykuł do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj

Zobacz również

Święta w domu Basi Ritz
News 73

Święta w domu Basi Ritz

Tradycyjne potrawy według zwyciężczyni programu "MasterChef"

Ulubiona potrawa Michela Morana to...
News 155

Ulubiona potrawa Michela Morana to...

Którą polską potrawę pokochało francuskie podniebienie Michela Morana?

Michel Moran zdradza, kto gotuje w jego domu!
News 11

Michel Moran zdradza, kto gotuje w jego domu!

Są międzynarodową rodziną. A kto u nich gotuje?

"Pan karp" ulubieńcem Katarzyny Bosackiej?
Porada 201

"Pan karp" ulubieńcem Katarzyny Bosackiej?

Moran nie lubi polskich dań?
News 14

Moran nie lubi polskich dań?

Francuski smak vs polskie potrawy

Nosowska testuje swoje dania na...?
News 32

Nosowska testuje swoje dania na...?

Poza świetnym wokalem Kasia Nosowska ma jeszcze inny talent!

Podróżnik kulinarny - powidła strzeleckie
News 510

Podróżnik kulinarny - powidła strzeleckie

Gdzie bije "powidłowe" serce Polski?

Podróżnik kulinarny - nalewki
News 10

Podróżnik kulinarny - nalewki

Czy wiecie, że nalewki można przygotować niemalże ze wszystkiego - z ziół, owoców i kwiatów. Doskonale smakują i mają właściwości zdrowotne.

tvnpix