zamknij

KBR

Aktualności konkursowe GłosowaniePrzepisyZadania konkursowe i wynikiKonkurs i Nagrody

"Wariacje wokół sera Castello"

Kulinarny Blog Roku 2013

Wariacje wokół sera Castello® z niebieską pleśnią

Castello
Castello

Ser z niebieską pleśnią jest raczej rzadko spotykanym w naszej kuchni. Czas to zmienić. Tym razem chcielibyśmy zaproponować Wam bogactwo smaku i aromatu reprezentowane przez niebieski ser Castello®. Spróbujcie wydobyć jego potencjał – koreczki koktajlowe, ciasteczka serowe, a może danie na gorąco?

Castello® każdej potrawie nada wyrazistości. Można podawać go na ciepło oraz na zimno - tylko od Was zależy, jak zaproponujecie ten przysmak Waszym gościom.

Jeśli prowadzisz bloga kulinarnego, weź udział w konkursie Kulinarny Blog Roku 2013 i podziel się z nami przepisem na danie z serem Castello® z niebieską pleśnią.

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
brakkomentarzy

Zobacz również

Jak Bosacka walczy z obżarstwem?
Porada 27

Jak Bosacka walczy z obżarstwem?

Zobacz, co podpowiada prowadząca "Wiem co jem i wiem co kupuję"!

Ukochane danie Magdy Gessler to...
News 174

Ukochane danie Magdy Gessler to...

Nie spodziewacie się nawet, jak prostą potrawę wybiera restauratorka!

Podróżnik kulinarny - pierogi z żubra
News 170

Podróżnik kulinarny - pierogi z żubra

Jak smakują pierogi z żubra? Sprawdź!

Kuchnia wigilijna od morza aż do Tatr News 220

Kuchnia wigilijna od morza aż do Tatr

Tradycyjne wigilijne menu przygotowuje się z płodów rolnych i leśnych, a więc ze zboża, kaszy, jarzyn oraz grzybów, orzechów, miodu, a także z ryb. Mimo to, w różnych regionach Polski Wigilia smakuje inaczej.

Podróżnik kulinarny - powidła strzeleckie
News 510

Podróżnik kulinarny - powidła strzeleckie

Gdzie bije "powidłowe" serce Polski?

Bosacka przeciwko modyfikacjom genetycznym żywności
News 11

Bosacka przeciwko modyfikacjom genetycznym żywności

Postęp cywilizacyjny vs zdrowa żywność

Czy Michel Moran lubi bigos?
News 02

Czy Michel Moran lubi bigos?

Sprawdź, czy francuskie podniebienie gwiazdy "MasterChefa" toleruje to polskie danie

Stopnie wysmażenia steka Ciekawostka 27

Stopnie wysmażenia steka

Jeżeli znajdziesz się w restauracji z najlepszymi i prawdziwymi stekami, musisz wiedzieć jaki stek zamówić. Mamy dla ciebie krótką instrukcję i stopnie wysmażenia steków

tvnpix