zamknij

KBR

Aktualności konkursowe GłosowaniePrzepisyZadania konkursowe i wynikiKonkurs i Nagrody

"Wariacje wokół sera Castello"

Kulinarny Blog Roku 2013

Wariacje wokół sera Castello® z niebieską pleśnią

Castello
Castello

Ser z niebieską pleśnią jest raczej rzadko spotykanym w naszej kuchni. Czas to zmienić. Tym razem chcielibyśmy zaproponować Wam bogactwo smaku i aromatu reprezentowane przez niebieski ser Castello®. Spróbujcie wydobyć jego potencjał – koreczki koktajlowe, ciasteczka serowe, a może danie na gorąco?

Castello® każdej potrawie nada wyrazistości. Można podawać go na ciepło oraz na zimno - tylko od Was zależy, jak zaproponujecie ten przysmak Waszym gościom.

Jeśli prowadzisz bloga kulinarnego, weź udział w konkursie Kulinarny Blog Roku 2013 i podziel się z nami przepisem na danie z serem Castello® z niebieską pleśnią.

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
brakkomentarzy
Jeśli chcesz dodać
artykuł do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj

Zobacz również

Stopnie wysmażenia steka Ciekawostka 26

Stopnie wysmażenia steka

Jeżeli znajdziesz się w restauracji z najlepszymi i prawdziwymi stekami, musisz wiedzieć jaki stek zamówić. Mamy dla ciebie krótką instrukcję i stopnie wysmażenia steków

Polskie zwyczaje wigilijne News 26

Polskie zwyczaje wigilijne

Czy na pewno znasz je wszystkie?

News 110

Cała prawda o polskich produktach

Kasia Bosacka o zagrożeniach w supermarketach

Ulubiony przepis Magdy Gessler
News 120

Ulubiony przepis Magdy Gessler

Gwiazda "Kuchennych rewolucji" i "MasterChefa" podała nam składniki swojej ukochanej potrawy świątecznej

Kuchnia wigilijna od morza aż do Tatr News 220

Kuchnia wigilijna od morza aż do Tatr

Tradycyjne wigilijne menu przygotowuje się z płodów rolnych i leśnych, a więc ze zboża, kaszy, jarzyn oraz grzybów, orzechów, miodu, a także z ryb. Mimo to, w różnych regionach Polski Wigilia smakuje inaczej.

Nosowska nie gotuje z przepisów!
News 10

Nosowska nie gotuje z przepisów!

Kasia Nosowska opowiada o kulinarnych eksperymentach

"Pan karp" ulubieńcem Katarzyny Bosackiej?
Porada 201

"Pan karp" ulubieńcem Katarzyny Bosackiej?

Jak Bosacka walczy z obżarstwem?
Porada 27

Jak Bosacka walczy z obżarstwem?

Zobacz, co podpowiada prowadząca "Wiem co jem i wiem co kupuję"!

tvnpix