zamknij

KBR

Aktualności konkursowe GłosowaniePrzepisyZadania konkursowe i wynikiKonkurs i Nagrody

Głosowanie "Słodko i wytrawnie"

Kulinarny Blog Roku 2013

Zobacz przepisy startujące w zadaniu "Słodko i wytrawnie".

Komentarze (3)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
~Gość

Krewetki uwielbiam, zwłaszcza w tak niecodziennym zestawieniu z mandarynką, ale carpaccio wygląda tak zjawiskowo, że nie mogę nie oddać na nie głodu.

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      agnieszka_ajchel
      agnieszka_ajchel

      Potrawa z sarniny wygląda smacznie, ale ze względu na obecną ekonomię nie zdecydowałabym się na jej przygotowanie. Za to łosoś zawsze w modzie, a ten przepis jest wyjątkowo ciekawy. GŁOSUJĘ NA ŁOSOSIA. :)

      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
          0
        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
            0
          • zgłoś naruszenie
          ~Gość

          Jedno to przekąska ciepła drugie to pełne danie..Nie powinny być razem zestawiane - wiem co mówię całe życie w gastronomii.Krzywdzące zestawienie. Pozdrawiam i oczywiście głosuję na kaczkę :)

          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
              0
            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                0
              • zgłoś naruszenie
              Pomoc | Zasady forum
              Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
              Dodajdo ulubionych
              Usuńz ulubionych
              3komentarze
              Jeśli chcesz dodać
              artykuł do ulubionych
              zarejestruj się lub zaloguj

              Zobacz również

              Podróżnik kulinarny - pierogi z żubra
              News 170

              Podróżnik kulinarny - pierogi z żubra

              Jak smakują pierogi z żubra? Sprawdź!

              Dlaczego warto pościć? News 280

              Dlaczego warto pościć?

              Kochamy jeść, gotować i biesiadować. Dlaczego więc mielibyśmy dobrowolnie z tego rezygnować? Co nam daje post i umartwianie się?

              Podróżnik kulinarny na rybach
              News 40

              Podróżnik kulinarny na rybach

              Dowiedz się gdzie kupować i jakie ryby wybierać, aby mięso było smaczne!

              Jak Bosacka walczy z obżarstwem?
              Porada 27

              Jak Bosacka walczy z obżarstwem?

              Zobacz, co podpowiada prowadząca "Wiem co jem i wiem co kupuję"!

              Ulubiony przepis Magdy Gessler
              News 120

              Ulubiony przepis Magdy Gessler

              Gwiazda "Kuchennych rewolucji" i "MasterChefa" podała nam składniki swojej ukochanej potrawy świątecznej

              Podróżnik kulinarny - makaron razowy
              News 20

              Podróżnik kulinarny - makaron razowy

              Czy warto uzupełnić swoją dietę o makarony razowe, pszenne, żytnie, orkiszowe?

              Święta w domu Basi Ritz
              News 73

              Święta w domu Basi Ritz

              Tradycyjne potrawy według zwyciężczyni programu "MasterChef"

              Podróżnik kulinarny - bary mleczne
              News 280

              Podróżnik kulinarny - bary mleczne

              W mlecznym barze można dobrze zjeść!

              tvnpix