zamknij
Ulubiony przepis Magdy Gessler Ulubiony przepis Magdy Gessler

Temat Inspiracji

Świąteczne smaki Magdy Gessler

Z czym Magdzie Gessler kojarzą się Święta Bożego Narodzenia? Tylko nam gwiazda "Kuchennych rewolucji" i "MasterChefa" zdradziła przepis na swoje ulubione danie wigilijne. Zobacz!

Ulubiony przepis Magdy Gessler
News

Ulubiony przepis Magdy Gessler

Karp pieczony w borowikachPrzepis

Karp pieczony w borowikach

Kompot wigilijny z suszu Magdy GesslerPrzepis

Kompot wigilijny z suszu Magdy Gessler

Ulubiony przepis Magdy Gessler

News

Gwiazda "Kuchennych rewolucji" i "MasterChefa" podała nam składniki swojej ukochanej potrawy świątecznej
Ulubiony przepis Magdy Gessler
Autor: kulinarni.pl

Znana restauratorka, prowadząca program "Kuchenne rewolucje" oraz jurorka programu "MasterChef" zdradza przepis na swoją ulubioną potrawę świąteczną. Zobacz i wypróbuj!

Zobacz też przepis Magdy Gessler na kompot z suszu >>>

Zainspiruj nas

Komentarze (20)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
~Gość

Ja piekłam makowca Pani Magdy pychota :)

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      francja na talerzu
      francja na talerzu

      Osobiście uważam , że ta Pani gotować nie potrafi!! No bo przecież jak można nazwać kogoś, kto w restauracyjnej kuchni podchodzi do garów z bujną czupryną i paluchami pełnymi biżuterii...
      Doprawianie "kucharkiem" też niezbyt dobrze o Pani świadczy...cóż najważniejsze , że ma oglądalność...

      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
          0
        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
            0
          • zgłoś naruszenie
          ~Gość

          Byłam na wykładzie wybitnego kardiochirurga i był... w garniturze!!! Pewnie tylko nabierał wszystkich, że umie operować, bo jak można to robić w garniturze!

          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
              0
            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                0
              • zgłoś naruszenie
              ~Gość

              Robiłam tatar ze śledzia pani magdy pychota

              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                  0
                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                    0
                  • zgłoś naruszenie
                  ~Gość

                  zwyczajny kompot z suszu, ja dodaję jeszcze suszone morele .

                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                      0
                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                        0
                      • zgłoś naruszenie
                      ~Gość

                      Pierwsze wrażenie.... troche dziwne, ale w sumie to może być ciekawy połamany smak, myśle że warto spróbować

                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                          0
                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                            0
                          • zgłoś naruszenie
                          ~Gość
                          • ~Gość:
                          • Pierwsze wrażenie.... troche dziwne, ale w sumie to może być ciekawy połamany smak, myśle że warto spróbować
                          • rozwiń

                          zgadzam się

                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                              0
                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                0
                              • zgłoś naruszenie
                              ~Gość

                              bardzo dziwne smaki mysle ze ten przepis jest nie dla mnie

                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                  0
                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                    0
                                  • zgłoś naruszenie
                                  ~Gość

                                  Obrzydliwość!
                                  Nawet psu bym tego nie dał

                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                      0
                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                        0
                                      • zgłoś naruszenie
                                      ~Gość

                                      racja

                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                          0
                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                            0
                                          • zgłoś naruszenie
                                          ~Gość

                                          zgadzam się

                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                              0
                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                0
                                              • zgłoś naruszenie
                                              ~Gość

                                              Śledzie na słodko to domena Skandynawów. Z miodem z rodzynkami z curry. Byłem jadłem i jest to przepyszne a nawet lepsze niż nasze śledzie w occie czy w oleju.

                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                  0
                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                    0
                                                  • zgłoś naruszenie
                                                  ~Gość

                                                  A jadl Pan?
                                                  Dla anglikow dziwne jest ze jemu karpie. Dla nich to zwierze hodowlane, rybka w stawie . I Nie wytlumaczysz ze to inna odmiana. Dla nich jestesmy dziwni. Zanioslam do pracy golabki. Mocno sie przy nich narobilam. Ludzie mowili.. Farsz to dobry ale sorry tego liscia Nie zjem!! Co kraj to obyczaj co kucharz to inny smak

                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                      0
                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                        0
                                                      • zgłoś naruszenie
                                                      ~Gość

                                                      już jest mi nie dobrze od tej mieszaniny

                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                          0
                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                            0
                                                          • zgłoś naruszenie
                                                          ~Gość

                                                          a bo ty się znasz

                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                              0
                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                0
                                                              • zgłoś naruszenie
                                                              ~Gość

                                                              na sledzia z iodem nikt mnie nie namówi

                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                  0
                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                    0
                                                                  • zgłoś naruszenie
                                                                  Więcej komentarzy - rozwiń
                                                                  Pomoc | Zasady forum
                                                                  Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
                                                                  Dodajdo ulubionych
                                                                  Usuńz ulubionych
                                                                  20komentarzy
                                                                  Jeśli chcesz dodać
                                                                  artykuł do ulubionych
                                                                  zarejestruj się lub zaloguj
                                                                  Ulubiony przepis Magdy Gessler Ulubiony przepis Magdy Gessler

                                                                  Zobacz więcej z Inspiracji

                                                                  Świąteczne smaki Magdy Gessler

                                                                  Z czym Magdzie Gessler kojarzą się Święta Bożego Narodzenia? Tylko nam gwiazda "Kuchennych rewolucji" i "MasterChefa" zdradziła przepis na swoje ulubione danie wigilijne. Zobacz!

                                                                  Ulubiony przepis Magdy Gessler
                                                                  News

                                                                  Ulubiony przepis Magdy Gessler

                                                                  Karp pieczony w borowikachPrzepis

                                                                  Karp pieczony w borowikach

                                                                  Kompot wigilijny z suszu Magdy GesslerPrzepis

                                                                  Kompot wigilijny z suszu Magdy Gessler

                                                                  Zobacz również

                                                                  "Pan karp" ulubieńcem Katarzyny Bosackiej?
                                                                  Porada 201

                                                                  "Pan karp" ulubieńcem Katarzyny Bosackiej?

                                                                  Podróżnik kulinarny - małych bistro czar
                                                                  News 10

                                                                  Podróżnik kulinarny - małych bistro czar

                                                                  Maciej Nowak odwiedza małe bistra, w tym Przekąski Zakąski na Krakowskim Przedmieściu.

                                                                  Podróżnik kulinarny - kurpiowskie kury zielononóżki
                                                                  News 20

                                                                  Podróżnik kulinarny - kurpiowskie kury zielononóżki

                                                                  Która kura znosi najzdrowsze i najsmaczniejsze jaja?

                                                                  Podróżnik kulinarny - polskie baby
                                                                  News 20

                                                                  Podróżnik kulinarny - polskie baby

                                                                  Co te wypieki mają wspólnego z Ali-Babą?

                                                                  Najlepsza wołowina na świecie Ciekawostka 201

                                                                  Najlepsza wołowina na świecie

                                                                  Słyszeliście kiedyś o wołowinie wagyu?

                                                                  Kuchnia wigilijna od morza aż do Tatr News 220

                                                                  Kuchnia wigilijna od morza aż do Tatr

                                                                  Tradycyjne wigilijne menu przygotowuje się z płodów rolnych i leśnych, a więc ze zboża, kaszy, jarzyn oraz grzybów, orzechów, miodu, a także z ryb. Mimo to, w różnych regionach Polski Wigilia smakuje inaczej.

                                                                  Jak wybrać wino na wigilię?
                                                                  Porada 114

                                                                  Jak wybrać wino na wigilię?

                                                                  Zobacz, co radzi redaktor naczelny "Magazynu Wino"

                                                                  Co zrobić, żeby nie przytyć?
                                                                  News 21

                                                                  Co zrobić, żeby nie przytyć?

                                                                  Basia Ritz ma swoje sposoby!

                                                                  tvnpix