zamknij
Paweł Oszczyk filetuje turbota Paweł Oszczyk filetuje turbota

Temat Inspiracji

Z wizytą w restauracji La Rotisserie

Byliśmy w odwiedzinach u szefa kuchni restauracji La Rotisserie w Hotelu Mamaison Le Regina w Warszawie. Paweł Oszczyk, jeden z najlepszych szefów kuchni w Polsce, zaprosił nas do swojej kuchni i zdradził swoje ulubione...

Pieczona polędwica z dorsza z salsą z pomidorów i imbiru
Przepis

Pieczona polędwica z dorsza z salsą z pomidorów i imbiru

Paweł Oszczyk filetuje turbota
Porada

Paweł Oszczyk filetuje turbota

Tatar z tuńczyka
Przepis

Tatar z tuńczyka

Paweł Oszczyk filetuje turbota

Porada

To naprawdę nie jest trudne
Paweł Oszczyk filetuje turbota
Autor:

Zobaczcie, jak szef kuchni restauracji La Rotisserie w Hotelu Mamaison Le Regina, Paweł Oszczyk, filetuje turbota!

Poznaj też przepis Pawła Oszczyka na polędwicę z dorsza >>>

Zainspiruj nas

Komentarze (1)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Sandra Iwińska

Tylko nieliczni szczesciarze miieli okazje sprobowac tych czarow!;) Mniam:)))

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      Pomoc | Zasady forum
      Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
      Dodajdo ulubionych
      Usuńz ulubionych
      1komentarz
      Jeśli chcesz dodać
      artykuł do ulubionych
      zarejestruj się lub zaloguj
      Paweł Oszczyk filetuje turbota Paweł Oszczyk filetuje turbota

      Zobacz więcej z Inspiracji

      Z wizytą w restauracji La Rotisserie

      Byliśmy w odwiedzinach u szefa kuchni restauracji La Rotisserie w Hotelu Mamaison Le Regina w Warszawie. Paweł Oszczyk, jeden z najlepszych szefów kuchni w Polsce, zaprosił nas do swojej kuchni i zdradził swoje ulubione...

      Pieczona polędwica z dorsza z salsą z pomidorów i imbiru
      Przepis

      Pieczona polędwica z dorsza z salsą z pomidorów i imbiru

      Paweł Oszczyk filetuje turbota
      Porada

      Paweł Oszczyk filetuje turbota

      Tatar z tuńczyka
      Przepis

      Tatar z tuńczyka

      Zobacz również

      Jak Bosacka walczy z obżarstwem?
      Porada 27

      Jak Bosacka walczy z obżarstwem?

      Zobacz, co podpowiada prowadząca "Wiem co jem i wiem co kupuję"!

      "Pan karp" ulubieńcem Katarzyny Bosackiej?
      Porada 201

      "Pan karp" ulubieńcem Katarzyny Bosackiej?

      Podróżnik kulinarny - egzotyczne warzywa
      News 11

      Podróżnik kulinarny - egzotyczne warzywa

      Egzotyczne warzywa i zioła mają wiele właściwości, których brakuje naszym tradycyjnym odmianom

      Którą francuską potrawę powinni poznać Polacy?
      News 14

      Którą francuską potrawę powinni poznać Polacy?

      Poleca Michel Moran!

      Polskie zwyczaje wigilijne News 26

      Polskie zwyczaje wigilijne

      Czy na pewno znasz je wszystkie?

      Święta w domu Basi Ritz
      News 73

      Święta w domu Basi Ritz

      Tradycyjne potrawy według zwyciężczyni programu "MasterChef"

      Podróżnik kulinarny - powidła strzeleckie
      News 510

      Podróżnik kulinarny - powidła strzeleckie

      Gdzie bije "powidłowe" serce Polski?

      Podróżnik kulinarny - małych bistro czar
      News 10

      Podróżnik kulinarny - małych bistro czar

      Maciej Nowak odwiedza małe bistra, w tym Przekąski Zakąski na Krakowskim Przedmieściu.

      tvnpix