zamknij

KBR

Aktualności konkursowe GłosowaniePrzepisyZadania konkursowe i wynikiKonkurs i Nagrody
Tarta pieczarkowa z kaszą gryczaną oraz białym serem i natką pietruszki Przepis konkursowy 135

Tarta pieczarkowa z kaszą gryczaną oraz białym serem i natką pietruszki

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Risotto z serem pleśniowym, dynią, boczkiem i szałwią Przepis konkursowy 50

Risotto z serem pleśniowym, dynią, boczkiem i szałwią

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Pieczone pierożki z kurkami i serem pleśniowym Przepis konkursowy 182

Pieczone pierożki z kurkami i serem pleśniowym

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Gruszki faszerowane serem Przepis konkursowy 10

Gruszki faszerowane serem

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Risotto z cukinią i serem Castello Przepis konkursowy 20

Risotto z cukinią i serem Castello

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Muszle faszerowane dwoma rodzajami sera, zapiekane w sosie pomidorowym z mozzarellą Przepis konkursowy 431

Muszle faszerowane dwoma rodzajami sera, zapiekane w sosie pomidorowym z mozzarellą

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Suflet czekoladowy z serem Castello i gruszkowym sorbetem Przepis konkursowy 20

Suflet czekoladowy z serem Castello i gruszkowym sorbetem

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Pizza z szynką, szpinakiem i dwoma serami Przepis konkursowy 101

Pizza z szynką, szpinakiem i dwoma serami

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Quiche z pieczonymi oliwkami i serem Feta Przepis konkursowy 690

Quiche z pieczonymi oliwkami i serem Feta

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Kurczak po baskijsku Przepis konkursowy 156

Kurczak po baskijsku

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Karaibski gulasz z wyspy Św. Marcina w polskiej odsłonie Przepis konkursowy 10

Karaibski gulasz z wyspy Św. Marcina w polskiej odsłonie

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Udziec z indyka z żurawinami, śliwkami i orzechami włoskimi podany z marchewką duszoną z imbirem Przepis konkursowy 110

Udziec z indyka z żurawinami, śliwkami i orzechami włoskimi podany z marchewką duszoną z imbirem

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Pokaż kolejne