zamknij

KBR

Aktualności konkursowe GłosowaniePrzepisyZadania konkursowe i wynikiKonkurs i Nagrody
Pizzerinki z oliwnego gaju Przepis konkursowy 74

Pizzerinki z oliwnego gaju

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Kurczak po baskijsku Przepis konkursowy 156

Kurczak po baskijsku

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Karaibski gulasz z wyspy Św. Marcina w polskiej odsłonie Przepis konkursowy 10

Karaibski gulasz z wyspy Św. Marcina w polskiej odsłonie

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Carpaccio z pieczonego buraka podane z kozim serem i sosem rabarbarowo-mirabelkowym Przepis konkursowy 30

Carpaccio z pieczonego buraka podane z kozim serem i sosem rabarbarowo-mirabelkowym

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Delikatne gołąbki duszone w piwie i świeżych pomidorach ze śmietaną Przepis konkursowy 102

Delikatne gołąbki duszone w piwie i świeżych pomidorach ze śmietaną

Przepis z "Dzień dobry TVN"

Pieczone placuszki z truskawkami i błękitnym serem Przepis konkursowy 200

Pieczone placuszki z truskawkami i błękitnym serem

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Cukinia faszerowana kaszką krakowską Przepis konkursowy 105

Cukinia faszerowana kaszką krakowską

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Gulasz wołowy w porterze z rabarbarem Przepis konkursowy 31

Gulasz wołowy w porterze z rabarbarem

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Wykwintna tarta marchewkowa z boczkiem Przepis konkursowy 31

Wykwintna tarta marchewkowa z boczkiem

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Ravioli z botwinką w sosie koperkowym Przepis konkursowy 10

Ravioli z botwinką w sosie koperkowym

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Pieczona młoda marchewka z soczewicą i mielonym mięsem z dodatkiem anyżu Przepis konkursowy 40

Pieczona młoda marchewka z soczewicą i mielonym mięsem z dodatkiem anyżu

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Fougasse z kurczakiem i sezonowymi warzywami Przepis konkursowy 40

Fougasse z kurczakiem i sezonowymi warzywami

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Pokaż kolejne