zamknij

KBR

Aktualności konkursowe GłosowaniePrzepisyZadania konkursowe i wynikiKonkurs i Nagrody
Wykwintna tarta marchewkowa z boczkiem Przepis konkursowy 31

Wykwintna tarta marchewkowa z boczkiem

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Gulasz wołowy w porterze z rabarbarem Przepis konkursowy 31

Gulasz wołowy w porterze z rabarbarem

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Cukinia faszerowana kaszką krakowską Przepis konkursowy 105

Cukinia faszerowana kaszką krakowską

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Pieczone placuszki z truskawkami i błękitnym serem Przepis konkursowy 200

Pieczone placuszki z truskawkami i błękitnym serem

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Delikatne gołąbki duszone w piwie i świeżych pomidorach ze śmietaną Przepis konkursowy 102

Delikatne gołąbki duszone w piwie i świeżych pomidorach ze śmietaną

Przepis z "Dzień dobry TVN"

Carpaccio z pieczonego buraka podane z kozim serem i sosem rabarbarowo-mirabelkowym Przepis konkursowy 30

Carpaccio z pieczonego buraka podane z kozim serem i sosem rabarbarowo-mirabelkowym

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Karaibski gulasz z wyspy Św. Marcina w polskiej odsłonie Przepis konkursowy 10

Karaibski gulasz z wyspy Św. Marcina w polskiej odsłonie

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Kurczak po baskijsku Przepis konkursowy 156

Kurczak po baskijsku

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Pizzerinki z oliwnego gaju Przepis konkursowy 74

Pizzerinki z oliwnego gaju

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Pizza z szynką, szpinakiem i dwoma serami Przepis konkursowy 101

Pizza z szynką, szpinakiem i dwoma serami

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Zapiekanki z serem blue Castello Przepis konkursowy 40

Zapiekanki z serem blue Castello

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Chrupiące pierogi z pieca z serem Castello z niebieską pleśnią i gruszkami Przepis konkursowy 93

Chrupiące pierogi z pieca z serem Castello z niebieską pleśnią i gruszkami

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Pokaż kolejne