zamknij

KBR

Aktualności konkursowe GłosowaniePrzepisyZadania konkursowe i wynikiKonkurs i Nagrody

Głosowanie "Słodko i wytrawnie"

Kulinarny Blog Roku 2013

Zobacz przepisy startujące w zadaniu "Słodko i wytrawnie".

Oto trzecia bitwa:

Oto druga bitwa:

Oto pierwsza bitwa:

Komentarze (3)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
~Gość

Krewetki uwielbiam, zwłaszcza w tak niecodziennym zestawieniu z mandarynką, ale carpaccio wygląda tak zjawiskowo, że nie mogę nie oddać na nie głodu.

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      agnieszka_ajchel
      agnieszka_ajchel

      Potrawa z sarniny wygląda smacznie, ale ze względu na obecną ekonomię nie zdecydowałabym się na jej przygotowanie. Za to łosoś zawsze w modzie, a ten przepis jest wyjątkowo ciekawy. GŁOSUJĘ NA ŁOSOSIA. :)

      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
          0
        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
            0
          • zgłoś naruszenie
          ~Gość

          Jedno to przekąska ciepła drugie to pełne danie..Nie powinny być razem zestawiane - wiem co mówię całe życie w gastronomii.Krzywdzące zestawienie. Pozdrawiam i oczywiście głosuję na kaczkę :)

          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
              0
            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                0
              • zgłoś naruszenie
              Pomoc | Zasady forum
              Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
              Dodajdo ulubionych
              Usuńz ulubionych
              3komentarze

              Zobacz również

              Jak Bosacka walczy z obżarstwem?
              Porada 27

              Jak Bosacka walczy z obżarstwem?

              Zobacz, co podpowiada prowadząca "Wiem co jem i wiem co kupuję"!

              Ukochane danie Magdy Gessler to...
              News 174

              Ukochane danie Magdy Gessler to...

              Nie spodziewacie się nawet, jak prostą potrawę wybiera restauratorka!

              Podróżnik kulinarny - pierogi z żubra
              News 170

              Podróżnik kulinarny - pierogi z żubra

              Jak smakują pierogi z żubra? Sprawdź!

              Kuchnia wigilijna od morza aż do Tatr News 220

              Kuchnia wigilijna od morza aż do Tatr

              Tradycyjne wigilijne menu przygotowuje się z płodów rolnych i leśnych, a więc ze zboża, kaszy, jarzyn oraz grzybów, orzechów, miodu, a także z ryb. Mimo to, w różnych regionach Polski Wigilia smakuje inaczej.

              Podróżnik kulinarny - powidła strzeleckie
              News 510

              Podróżnik kulinarny - powidła strzeleckie

              Gdzie bije "powidłowe" serce Polski?

              Bosacka przeciwko modyfikacjom genetycznym żywności
              News 11

              Bosacka przeciwko modyfikacjom genetycznym żywności

              Postęp cywilizacyjny vs zdrowa żywność

              Czy Michel Moran lubi bigos?
              News 02

              Czy Michel Moran lubi bigos?

              Sprawdź, czy francuskie podniebienie gwiazdy "MasterChefa" toleruje to polskie danie

              Stopnie wysmażenia steka Ciekawostka 27

              Stopnie wysmażenia steka

              Jeżeli znajdziesz się w restauracji z najlepszymi i prawdziwymi stekami, musisz wiedzieć jaki stek zamówić. Mamy dla ciebie krótką instrukcję i stopnie wysmażenia steków

              tvnpix