zamknij

KBR

Aktualności konkursowe GłosowaniePrzepisyZadania konkursowe i wynikiKonkurs i Nagrody

Głosowanie "Słodko i wytrawnie"

Kulinarny Blog Roku 2013

Zobacz przepisy startujące w zadaniu "Słodko i wytrawnie".

Komentarze (3)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
~Gość

Krewetki uwielbiam, zwłaszcza w tak niecodziennym zestawieniu z mandarynką, ale carpaccio wygląda tak zjawiskowo, że nie mogę nie oddać na nie głodu.

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      agnieszka_ajchel
      agnieszka_ajchel

      Potrawa z sarniny wygląda smacznie, ale ze względu na obecną ekonomię nie zdecydowałabym się na jej przygotowanie. Za to łosoś zawsze w modzie, a ten przepis jest wyjątkowo ciekawy. GŁOSUJĘ NA ŁOSOSIA. :)

      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
          0
        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
            0
          • zgłoś naruszenie
          ~Gość

          Jedno to przekąska ciepła drugie to pełne danie..Nie powinny być razem zestawiane - wiem co mówię całe życie w gastronomii.Krzywdzące zestawienie. Pozdrawiam i oczywiście głosuję na kaczkę :)

          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
              0
            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                0
              • zgłoś naruszenie
              Pomoc | Zasady forum
              Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
              Dodajdo ulubionych
              Usuńz ulubionych
              3komentarze
              Jeśli chcesz dodać
              artykuł do ulubionych
              zarejestruj się lub zaloguj

              Zobacz również

              Jak Bosacka walczy z obżarstwem?
              Porada 27

              Jak Bosacka walczy z obżarstwem?

              Zobacz, co podpowiada prowadząca "Wiem co jem i wiem co kupuję"!

              Podróżnik kulinarny - bary mleczne
              News 280

              Podróżnik kulinarny - bary mleczne

              W mlecznym barze można dobrze zjeść!

              Dlaczego warto pościć? News 280

              Dlaczego warto pościć?

              Kochamy jeść, gotować i biesiadować. Dlaczego więc mielibyśmy dobrowolnie z tego rezygnować? Co nam daje post i umartwianie się?

              Najlepsza wołowina na świecie Ciekawostka 201

              Najlepsza wołowina na świecie

              Słyszeliście kiedyś o wołowinie wagyu?

              Kuchnia wigilijna od morza aż do Tatr News 220

              Kuchnia wigilijna od morza aż do Tatr

              Tradycyjne wigilijne menu przygotowuje się z płodów rolnych i leśnych, a więc ze zboża, kaszy, jarzyn oraz grzybów, orzechów, miodu, a także z ryb. Mimo to, w różnych regionach Polski Wigilia smakuje inaczej.

              Nosowska nie gotuje z przepisów!
              News 10

              Nosowska nie gotuje z przepisów!

              Kasia Nosowska opowiada o kulinarnych eksperymentach

              Podróżnik kulinarny - nalewki
              News 10

              Podróżnik kulinarny - nalewki

              Czy wiecie, że nalewki można przygotować niemalże ze wszystkiego - z ziół, owoców i kwiatów. Doskonale smakują i mają właściwości zdrowotne.

              Jak otworzyć wino musujące?
              Porada 765

              Jak otworzyć wino musujące?

              Mistrz Polski sommelierów pokazuje, jak to zrobić!

              tvnpix