zamknij

KBR

Aktualności konkursowe GłosowaniePrzepisyZadania konkursowe i wynikiKonkurs i Nagrody

Głosowanie "Wariacje wokół sera Castello"

Kulinarny Blog Roku 2013

Wybierz najlepszy przepis!

Oto trzecia bitwa:

Oto druga bitwa:

 

Oto pierwsz bitwa:

Komentarze (3)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
adii77

Placki szpinakowe są ekstra. Pierogi są pomysłowe, ale te placki to dopiero pomysł. Ja jadłem albo ziemniaczane albo na słodko, a o takich nigdy bym nie pomyślał. Wchodzą na stałe do kuchni. Szpinak, ser pleśniowy i orzechy włoskie to świetne połaczenie.

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      ~Gość

      Suflet wygląda ciekawie, ale moim zdanie nie ma nic na gruszki z serkiem pleśniowym. Próbowałam i są tak przepyszne, że nawet czekolada nie przekona mnie do głosowania na suflet. Gruszki górą !! :)

      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
          0
        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
            0
          • zgłoś naruszenie
          doschrupania

          Wątróbka wzbudza we mnie przerażenie i przypomina mi moje wątróbkowe męczarnie z dzieciństwa:) Jednak w tym przepisie aż mam pokusę, by spróbować.
          Zagłosowałam jednak na suflet:) - czekoladzie nigdy się nie oprę, a w połączeniu z niebieskim serem może być naprawdę interesująco...

          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
              0
            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                0
              • zgłoś naruszenie
              Pomoc | Zasady forum
              Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
              Dodajdo ulubionych
              Usuńz ulubionych
              3komentarze

              Zobacz również

              Podróżnik kulinarny - kuchnia w stylu safari
              News 11

              Podróżnik kulinarny - kuchnia w stylu safari

              Jak wygląda uczta w stylu safari?

              Co zrobić, żeby nie przytyć?
              News 21

              Co zrobić, żeby nie przytyć?

              Basia Ritz ma swoje sposoby!

              Co jada Święty Mikołaj? Ciekawostka 31

              Co jada Święty Mikołaj?

              Polskie zwyczaje wigilijne News 26

              Polskie zwyczaje wigilijne

              Czy na pewno znasz je wszystkie?

              Jak wybrać szampana na sylwestra?
              Porada 30

              Jak wybrać szampana na sylwestra?

              Zobacz, co radzi redaktor naczelny "Magazynu Wino"

              Podróżnik kulinarny na rybach
              News 40

              Podróżnik kulinarny na rybach

              Dowiedz się gdzie kupować i jakie ryby wybierać, aby mięso było smaczne!

              Jak Bosacka walczy z obżarstwem?
              Porada 27

              Jak Bosacka walczy z obżarstwem?

              Zobacz, co podpowiada prowadząca "Wiem co jem i wiem co kupuję"!

              Podróżnik kulinarny - wędzimy kiełbasy
              News 40

              Podróżnik kulinarny - wędzimy kiełbasy

              Przepyszne kiełbasy powstają według strzeżonej receptury!

              tvnpix