zamknij

Czy Michel Moran lubi bigos?

News

Sprawdź, czy francuskie podniebienie gwiazdy "MasterChefa" toleruje to polskie danie
Czy Michel Moran lubi bigos?
Autor: k. gargol

Na to pytanie odpowiedział nam znany szef kuchni, juror "MasterChefa", Michel Moran. Ta odpowiedź Was zaskoczy!

Zainspiruj nas

Komentarze (2)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
zgula

bigos.... świetnie sprawdza się przy okazji wyjazdów narciarskich, jeśli już jest gotowy- zawekowany w słoiku- to najszybszy gorący i sycący posiłek po powrocie ze stoku!

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      Pomoc | Zasady forum
      Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
      Dodajdo ulubionych
      Usuńz ulubionych
      2komentarze

      Zobacz również

      Najlepsza wołowina na świecie Ciekawostka 201

      Najlepsza wołowina na świecie

      Słyszeliście kiedyś o wołowinie wagyu?

      Stary piernik gwarancją dobrobytu! Ciekawostka 11

      Stary piernik gwarancją dobrobytu!

      Podróżnik kulinarny - wędzimy kiełbasy
      News 40

      Podróżnik kulinarny - wędzimy kiełbasy

      Przepyszne kiełbasy powstają według strzeżonej receptury!

      Moran nie lubi polskich dań?
      News 14

      Moran nie lubi polskich dań?

      Francuski smak vs polskie potrawy

      Podróżnik kulinarny - kurpiowskie kury zielononóżki
      News 20

      Podróżnik kulinarny - kurpiowskie kury zielononóżki

      Która kura znosi najzdrowsze i najsmaczniejsze jaja?

      Podróżnik kulinarny odwiedza Jaffę
      News 10

      Podróżnik kulinarny odwiedza Jaffę

      Maciej Nowak na tropie hummusu i falafelu

      Nosowska nie gotuje z przepisów!
      News 10

      Nosowska nie gotuje z przepisów!

      Kasia Nosowska opowiada o kulinarnych eksperymentach

      Kuchnia wigilijna od morza aż do Tatr News 220

      Kuchnia wigilijna od morza aż do Tatr

      Tradycyjne wigilijne menu przygotowuje się z płodów rolnych i leśnych, a więc ze zboża, kaszy, jarzyn oraz grzybów, orzechów, miodu, a także z ryb. Mimo to, w różnych regionach Polski Wigilia smakuje inaczej.

      tvnpix