zamknij

Podróżnik kulinarny - bary mleczne

News

W mlecznym barze można dobrze zjeść!
Podróżnik kulinarny - bary mleczne
Autor:

Bary mleczne prawdziwy rozkwit przeżywały w PRL-u. Przemiana ustrojowa spowodowała, że większość z nich zniknęła z kulinarnej mapy Polski. Klientami tych, które przetrwały, nie są  ludzie starsi czy ubodzy, jak zwykło się uważać, ale także pracownicy wielkich korporacji.

Zainspiruj nas

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
brakkomentarzy

Zobacz również

Podróżnik kulinarny - powidła strzeleckie
News 510

Podróżnik kulinarny - powidła strzeleckie

Gdzie bije "powidłowe" serce Polski?

Co jada Święty Mikołaj? Ciekawostka 31

Co jada Święty Mikołaj?

Podróżnik kulinarny - cieszyńskie przysmaki
News 370

Podróżnik kulinarny - cieszyńskie przysmaki

Poznaj przepis na ciasteczka imbirowe i inne regionalne pyszności ze Śląska Cieszyńskiego!

Podróżnik kulinarny - makaron razowy
News 20

Podróżnik kulinarny - makaron razowy

Czy warto uzupełnić swoją dietę o makarony razowe, pszenne, żytnie, orkiszowe?

Podróżnik kulinarny - kurpiowskie kury zielononóżki
News 20

Podróżnik kulinarny - kurpiowskie kury zielononóżki

Która kura znosi najzdrowsze i najsmaczniejsze jaja?

Idealne wino na... śniadanie?
Porada 30

Idealne wino na... śniadanie?

Posłuchajcie rady redaktora naczelnego "Magazynu Wino"

Podróżnik kulinarny - wielkie pączkowanie
News 10

Podróżnik kulinarny - wielkie pączkowanie

Maciej Nowak na tropie pączków

Najlepsza wołowina na świecie Ciekawostka 201

Najlepsza wołowina na świecie

Słyszeliście kiedyś o wołowinie wagyu?

tvnpix