zamknij

Podróżnik kulinarny - bary mleczne

News

W mlecznym barze można dobrze zjeść!
Podróżnik kulinarny - bary mleczne
Autor:

Bary mleczne prawdziwy rozkwit przeżywały w PRL-u. Przemiana ustrojowa spowodowała, że większość z nich zniknęła z kulinarnej mapy Polski. Klientami tych, które przetrwały, nie są  ludzie starsi czy ubodzy, jak zwykło się uważać, ale także pracownicy wielkich korporacji.

Zainspiruj nas

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
brakkomentarzy
Jeśli chcesz dodać
artykuł do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj

Zobacz również

Michel Moran zdradza, kto gotuje w jego domu!
News 11

Michel Moran zdradza, kto gotuje w jego domu!

Są międzynarodową rodziną. A kto u nich gotuje?

Co jada Święty Mikołaj? Ciekawostka 31

Co jada Święty Mikołaj?

Tajemnice polskiej kuchni
Porada 20

Tajemnice polskiej kuchni

Cała prawda o żywności ekologicznej
Porada 10

Cała prawda o żywności ekologicznej

Ukochane danie Magdy Gessler to...
News 174

Ukochane danie Magdy Gessler to...

Nie spodziewacie się nawet, jak prostą potrawę wybiera restauratorka!

Podróżnik kulinarny - kuchnia w stylu safari
News 11

Podróżnik kulinarny - kuchnia w stylu safari

Jak wygląda uczta w stylu safari?

Czy Michel Moran lubi bigos?
News 02

Czy Michel Moran lubi bigos?

Sprawdź, czy francuskie podniebienie gwiazdy "MasterChefa" toleruje to polskie danie

Ulubiona potrawa Michela Morana to...
News 155

Ulubiona potrawa Michela Morana to...

Którą polską potrawę pokochało francuskie podniebienie Michela Morana?

tvnpix