zamknij

Podróżnik kulinarny - bary mleczne

News

W mlecznym barze można dobrze zjeść!
Podróżnik kulinarny - bary mleczne
Autor:

Bary mleczne prawdziwy rozkwit przeżywały w PRL-u. Przemiana ustrojowa spowodowała, że większość z nich zniknęła z kulinarnej mapy Polski. Klientami tych, które przetrwały, nie są  ludzie starsi czy ubodzy, jak zwykło się uważać, ale także pracownicy wielkich korporacji.

Zainspiruj nas

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
brakkomentarzy

Zobacz również

Podróżnik kulinarny - kurpiowskie kury zielononóżki
News 20

Podróżnik kulinarny - kurpiowskie kury zielononóżki

Która kura znosi najzdrowsze i najsmaczniejsze jaja?

Którą francuską potrawę powinni poznać Polacy?
News 14

Którą francuską potrawę powinni poznać Polacy?

Poleca Michel Moran!

Stary piernik gwarancją dobrobytu! Ciekawostka 11

Stary piernik gwarancją dobrobytu!

Podróżnik kulinarny - egzotyczne warzywa
News 11

Podróżnik kulinarny - egzotyczne warzywa

Egzotyczne warzywa i zioła mają wiele właściwości, których brakuje naszym tradycyjnym odmianom

Cała prawda o żywności ekologicznej
Porada 10

Cała prawda o żywności ekologicznej

Nosowska testuje swoje dania na...?
News 32

Nosowska testuje swoje dania na...?

Poza świetnym wokalem Kasia Nosowska ma jeszcze inny talent!

Michel Moran zdradza, kto gotuje w jego domu!
News 11

Michel Moran zdradza, kto gotuje w jego domu!

Są międzynarodową rodziną. A kto u nich gotuje?

Czy Michel Moran lubi bigos?
News 02

Czy Michel Moran lubi bigos?

Sprawdź, czy francuskie podniebienie gwiazdy "MasterChefa" toleruje to polskie danie

tvnpix