zamknij

Podróżnik kulinarny - bary mleczne

News

W mlecznym barze można dobrze zjeść!
Podróżnik kulinarny - bary mleczne
Autor:

Bary mleczne prawdziwy rozkwit przeżywały w PRL-u. Przemiana ustrojowa spowodowała, że większość z nich zniknęła z kulinarnej mapy Polski. Klientami tych, które przetrwały, nie są  ludzie starsi czy ubodzy, jak zwykło się uważać, ale także pracownicy wielkich korporacji.

Zainspiruj nas

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
brakkomentarzy

Zobacz również

Skąd się wzięły słodkości na choince? Ciekawostka 30

Skąd się wzięły słodkości na choince?

Nosowska nie gotuje z przepisów!
News 10

Nosowska nie gotuje z przepisów!

Kasia Nosowska opowiada o kulinarnych eksperymentach

Podróżnik kulinarny odwiedza Jaffę
News 10

Podróżnik kulinarny odwiedza Jaffę

Maciej Nowak na tropie hummusu i falafelu

Podróżnik kulinarny - małych bistro czar
News 10

Podróżnik kulinarny - małych bistro czar

Maciej Nowak odwiedza małe bistra, w tym Przekąski Zakąski na Krakowskim Przedmieściu.

Podróżnik kulinarny - makaron razowy
News 20

Podróżnik kulinarny - makaron razowy

Czy warto uzupełnić swoją dietę o makarony razowe, pszenne, żytnie, orkiszowe?

Podróżnik kulinarny - polskie baby
News 20

Podróżnik kulinarny - polskie baby

Co te wypieki mają wspólnego z Ali-Babą?

Najlepsza wołowina na świecie Ciekawostka 201

Najlepsza wołowina na świecie

Słyszeliście kiedyś o wołowinie wagyu?

Stopnie wysmażenia steka Ciekawostka 27

Stopnie wysmażenia steka

Jeżeli znajdziesz się w restauracji z najlepszymi i prawdziwymi stekami, musisz wiedzieć jaki stek zamówić. Mamy dla ciebie krótką instrukcję i stopnie wysmażenia steków

tvnpix