zamknij

Podróżnik kulinarny - kuchnia w stylu safari

News

Jak wygląda uczta w stylu safari?
Podróżnik kulinarny - kuchnia w stylu safari
Autor: TVN

Maciej Nowak spróbował m.in. mięsa zebry, kangura i krokodyla oraz słodkich ziemniaków. Jak smakują?

Zainspiruj nas

Komentarze (1)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
~Gość

Oj dostanie się mu od obrońców zwierząt !

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      Pomoc | Zasady forum
      Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
      Dodajdo ulubionych
      Usuńz ulubionych
      1komentarz
      Jeśli chcesz dodać
      artykuł do ulubionych
      zarejestruj się lub zaloguj

      Zobacz również

      Ukochane danie Magdy Gessler to...
      News 174

      Ukochane danie Magdy Gessler to...

      Nie spodziewacie się nawet, jak prostą potrawę wybiera restauratorka!

      Polskie zwyczaje wigilijne News 26

      Polskie zwyczaje wigilijne

      Czy na pewno znasz je wszystkie?

      Stopnie wysmażenia steka Ciekawostka 26

      Stopnie wysmażenia steka

      Jeżeli znajdziesz się w restauracji z najlepszymi i prawdziwymi stekami, musisz wiedzieć jaki stek zamówić. Mamy dla ciebie krótką instrukcję i stopnie wysmażenia steków

      Jak wybrać wino na wigilię?
      Porada 114

      Jak wybrać wino na wigilię?

      Zobacz, co radzi redaktor naczelny "Magazynu Wino"

      Podróżnik kulinarny - kuchnia w stylu safari
      News 11

      Podróżnik kulinarny - kuchnia w stylu safari

      Jak wygląda uczta w stylu safari?

      Podróżnik kulinarny - bary mleczne
      News 280

      Podróżnik kulinarny - bary mleczne

      W mlecznym barze można dobrze zjeść!

      Idealne wino na... śniadanie?
      Porada 30

      Idealne wino na... śniadanie?

      Posłuchajcie rady redaktora naczelnego "Magazynu Wino"

      Kuchnia wigilijna od morza aż do Tatr News 220

      Kuchnia wigilijna od morza aż do Tatr

      Tradycyjne wigilijne menu przygotowuje się z płodów rolnych i leśnych, a więc ze zboża, kaszy, jarzyn oraz grzybów, orzechów, miodu, a także z ryb. Mimo to, w różnych regionach Polski Wigilia smakuje inaczej.

      tvnpix