zamknij

Podróżnik kulinarny odwiedza Jaffę

News

Maciej Nowak na tropie hummusu i falafelu
Podróżnik kulinarny odwiedza Jaffę
Autor:

Hummus to pasta z gotowanej ciecierzycy z przecierem z sezamu plus przyprawy. Maciej Nowak w poszukiwaniu jego wspaniałego smaku odwiedził stary port w Jaffie, a następnie bar z koszernym falafelem w Tel Avivie. Zobacz wideo!

Zainspiruj nas

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
brakkomentarzy
Jeśli chcesz dodać
artykuł do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj

Zobacz również

Jak wybrać wino na wigilię?
Porada 114

Jak wybrać wino na wigilię?

Zobacz, co radzi redaktor naczelny "Magazynu Wino"

Podróżnik kulinarny - powidła strzeleckie
News 510

Podróżnik kulinarny - powidła strzeleckie

Gdzie bije "powidłowe" serce Polski?

Jak rozpoznać prawdziwego szampana?
Porada 60

Jak rozpoznać prawdziwego szampana?

12 tradycyjnych potraw z wigilijnego stołu Ciekawostka 268

12 tradycyjnych potraw z wigilijnego stołu

Stopnie wysmażenia steka Ciekawostka 26

Stopnie wysmażenia steka

Jeżeli znajdziesz się w restauracji z najlepszymi i prawdziwymi stekami, musisz wiedzieć jaki stek zamówić. Mamy dla ciebie krótką instrukcję i stopnie wysmażenia steków

Podróżnik kulinarny odwiedza Jaffę
News 10

Podróżnik kulinarny odwiedza Jaffę

Maciej Nowak na tropie hummusu i falafelu

Cała prawda o żywności ekologicznej
Porada 10

Cała prawda o żywności ekologicznej

Którą francuską potrawę powinni poznać Polacy?
News 14

Którą francuską potrawę powinni poznać Polacy?

Poleca Michel Moran!

tvnpix