zamknij

Podróżnik kulinarny - polskie baby

News

Co te wypieki mają wspólnego z Ali-Babą?
Podróżnik kulinarny - polskie baby
Autor:

Tradycyjnie powinny być wypiekane w Wielką Sobotę. Maciej Nowak udał się do miejsca, gdzie wypiekane baby wielkanocne zachowują świeżość aż przez miesiąc!

Zainspiruj nas

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
brakkomentarzy

Zobacz również

Jak Bosacka walczy z obżarstwem?
Porada 27

Jak Bosacka walczy z obżarstwem?

Zobacz, co podpowiada prowadząca "Wiem co jem i wiem co kupuję"!

Podróżnik kulinarny - wielkie pączkowanie
News 10

Podróżnik kulinarny - wielkie pączkowanie

Maciej Nowak na tropie pączków

Jak otworzyć wino musujące?
Porada 765

Jak otworzyć wino musujące?

Mistrz Polski sommelierów pokazuje, jak to zrobić!

Cała prawda o żywności ekologicznej
Porada 10

Cała prawda o żywności ekologicznej

Podróżnik kulinarny - kuchnia w stylu safari
News 11

Podróżnik kulinarny - kuchnia w stylu safari

Jak wygląda uczta w stylu safari?

Którą francuską potrawę powinni poznać Polacy?
News 14

Którą francuską potrawę powinni poznać Polacy?

Poleca Michel Moran!

Święta w domu Basi Ritz
News 73

Święta w domu Basi Ritz

Tradycyjne potrawy według zwyciężczyni programu "MasterChef"

Podróżnik kulinarny - cieszyńskie przysmaki
News 370

Podróżnik kulinarny - cieszyńskie przysmaki

Poznaj przepis na ciasteczka imbirowe i inne regionalne pyszności ze Śląska Cieszyńskiego!

tvnpix