zamknij

Podróżnik kulinarny - polskie baby

News

Co te wypieki mają wspólnego z Ali-Babą?
Podróżnik kulinarny - polskie baby
Autor:

Tradycyjnie powinny być wypiekane w Wielką Sobotę. Maciej Nowak udał się do miejsca, gdzie wypiekane baby wielkanocne zachowują świeżość aż przez miesiąc!

Zainspiruj nas

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
brakkomentarzy
Jeśli chcesz dodać
artykuł do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj

Zobacz również

Stopnie wysmażenia steka Ciekawostka 26

Stopnie wysmażenia steka

Jeżeli znajdziesz się w restauracji z najlepszymi i prawdziwymi stekami, musisz wiedzieć jaki stek zamówić. Mamy dla ciebie krótką instrukcję i stopnie wysmażenia steków

Podróżnik kulinarny odwiedza Jaffę
News 10

Podróżnik kulinarny odwiedza Jaffę

Maciej Nowak na tropie hummusu i falafelu

News 110

Cała prawda o polskich produktach

Kasia Bosacka o zagrożeniach w supermarketach

Podróżnik kulinarny - pierogi z żubra
News 170

Podróżnik kulinarny - pierogi z żubra

Jak smakują pierogi z żubra? Sprawdź!

Co jada Święty Mikołaj? Ciekawostka 31

Co jada Święty Mikołaj?

Podróżnik kulinarny - wędzimy kiełbasy
News 40

Podróżnik kulinarny - wędzimy kiełbasy

Przepyszne kiełbasy powstają według strzeżonej receptury!

Ukochane danie Magdy Gessler to...
News 174

Ukochane danie Magdy Gessler to...

Nie spodziewacie się nawet, jak prostą potrawę wybiera restauratorka!

Idealne wino na... śniadanie?
Porada 30

Idealne wino na... śniadanie?

Posłuchajcie rady redaktora naczelnego "Magazynu Wino"

tvnpix