zamknij

Podróżnik kulinarny - powidła strzeleckie

News

Gdzie bije "powidłowe" serce Polski?
Podróżnik kulinarny - powidła strzeleckie
Autor: TVN

Maciej Nowak odwiedził raj dla łasuchów. W Strzelcach Górnych, koło Bydgoszczy powstają powidła strzeleckie.

Zainspiruj nas

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
brakkomentarzy
Jeśli chcesz dodać
artykuł do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj

Zobacz również

Co zrobić, żeby nie przytyć?
News 21

Co zrobić, żeby nie przytyć?

Basia Ritz ma swoje sposoby!

Jak wybrać szampana na sylwestra?
Porada 30

Jak wybrać szampana na sylwestra?

Zobacz, co radzi redaktor naczelny "Magazynu Wino"

Podróżnik kulinarny - powidła strzeleckie
News 510

Podróżnik kulinarny - powidła strzeleckie

Gdzie bije "powidłowe" serce Polski?

Michel Moran zdradza, kto gotuje w jego domu!
News 11

Michel Moran zdradza, kto gotuje w jego domu!

Są międzynarodową rodziną. A kto u nich gotuje?

Podróżnik kulinarny - moda na cupcake
News 10

Podróżnik kulinarny - moda na cupcake

W warszawskim cukiernictwie wielkie poruszenie: nastała moda na cupcake!

Podróżnik kulinarny - egzotyczne warzywa
News 11

Podróżnik kulinarny - egzotyczne warzywa

Egzotyczne warzywa i zioła mają wiele właściwości, których brakuje naszym tradycyjnym odmianom

Kuchnia wigilijna od morza aż do Tatr News 220

Kuchnia wigilijna od morza aż do Tatr

Tradycyjne wigilijne menu przygotowuje się z płodów rolnych i leśnych, a więc ze zboża, kaszy, jarzyn oraz grzybów, orzechów, miodu, a także z ryb. Mimo to, w różnych regionach Polski Wigilia smakuje inaczej.

Jak Bosacka walczy z obżarstwem?
Porada 27

Jak Bosacka walczy z obżarstwem?

Zobacz, co podpowiada prowadząca "Wiem co jem i wiem co kupuję"!

tvnpix