zamknij

Podróżnik kulinarny - wędzimy kiełbasy

News

Przepyszne kiełbasy powstają według strzeżonej receptury!
Podróżnik kulinarny - wędzimy kiełbasy
Autor: TVN

Maciej Nowak obserwował proces produkcji kiełbasy. W Lutobroku tradycyjne wędliny powstają od wielu pokoleń.

Zainspiruj nas

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
brakkomentarzy
Jeśli chcesz dodać
artykuł do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj

Zobacz również

Polskie zwyczaje wigilijne News 26

Polskie zwyczaje wigilijne

Czy na pewno znasz je wszystkie?

Którą francuską potrawę powinni poznać Polacy?
News 14

Którą francuską potrawę powinni poznać Polacy?

Poleca Michel Moran!

Stopnie wysmażenia steka Ciekawostka 26

Stopnie wysmażenia steka

Jeżeli znajdziesz się w restauracji z najlepszymi i prawdziwymi stekami, musisz wiedzieć jaki stek zamówić. Mamy dla ciebie krótką instrukcję i stopnie wysmażenia steków

"Pan karp" ulubieńcem Katarzyny Bosackiej?
Porada 201

"Pan karp" ulubieńcem Katarzyny Bosackiej?

Kuchnia wigilijna od morza aż do Tatr News 220

Kuchnia wigilijna od morza aż do Tatr

Tradycyjne wigilijne menu przygotowuje się z płodów rolnych i leśnych, a więc ze zboża, kaszy, jarzyn oraz grzybów, orzechów, miodu, a także z ryb. Mimo to, w różnych regionach Polski Wigilia smakuje inaczej.

Czy Michel Moran lubi bigos?
News 02

Czy Michel Moran lubi bigos?

Sprawdź, czy francuskie podniebienie gwiazdy "MasterChefa" toleruje to polskie danie

Podróżnik kulinarny - wędzimy kiełbasy
News 40

Podróżnik kulinarny - wędzimy kiełbasy

Przepyszne kiełbasy powstają według strzeżonej receptury!

News 110

Cała prawda o polskich produktach

Kasia Bosacka o zagrożeniach w supermarketach

tvnpix