zamknij

Ulubiony przepis Magdy Gessler

News

Gwiazda "Kuchennych rewolucji" i "MasterChefa" podała nam składniki swojej ukochanej potrawy świątecznej
Ulubiony przepis Magdy Gessler
Autor: kulinarni.pl

Znana restauratorka, prowadząca program "Kuchenne rewolucje" oraz jurorka programu "MasterChef" zdradza przepis na swoją ulubioną potrawę świąteczną. Zobacz i wypróbuj!

Zobacz też przepis Magdy Gessler na kompot z suszu >>>

Zainspiruj nas

Komentarze (20)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
~Gość

Ja piekłam makowca Pani Magdy pychota :)

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      francja na talerzu
      francja na talerzu

      Osobiście uważam , że ta Pani gotować nie potrafi!! No bo przecież jak można nazwać kogoś, kto w restauracyjnej kuchni podchodzi do garów z bujną czupryną i paluchami pełnymi biżuterii...
      Doprawianie "kucharkiem" też niezbyt dobrze o Pani świadczy...cóż najważniejsze , że ma oglądalność...

      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
          0
        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
            0
          • zgłoś naruszenie
          ~Gość

          Byłam na wykładzie wybitnego kardiochirurga i był... w garniturze!!! Pewnie tylko nabierał wszystkich, że umie operować, bo jak można to robić w garniturze!

          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
              0
            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                0
              • zgłoś naruszenie
              ~Gość

              Robiłam tatar ze śledzia pani magdy pychota

              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                  0
                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                    0
                  • zgłoś naruszenie
                  ~Gość

                  zwyczajny kompot z suszu, ja dodaję jeszcze suszone morele .

                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                      0
                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                        0
                      • zgłoś naruszenie
                      ~Gość

                      Pierwsze wrażenie.... troche dziwne, ale w sumie to może być ciekawy połamany smak, myśle że warto spróbować

                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                          0
                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                            0
                          • zgłoś naruszenie
                          ~Gość
                          • ~Gość:
                          • Pierwsze wrażenie.... troche dziwne, ale w sumie to może być ciekawy połamany smak, myśle że warto spróbować
                          • rozwiń

                          zgadzam się

                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                              0
                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                0
                              • zgłoś naruszenie
                              ~Gość

                              bardzo dziwne smaki mysle ze ten przepis jest nie dla mnie

                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                  0
                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                    0
                                  • zgłoś naruszenie
                                  ~Gość

                                  Obrzydliwość!
                                  Nawet psu bym tego nie dał

                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                      0
                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                        0
                                      • zgłoś naruszenie
                                      ~Gość

                                      racja

                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                          0
                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                            0
                                          • zgłoś naruszenie
                                          ~Gość

                                          zgadzam się

                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                              0
                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                0
                                              • zgłoś naruszenie
                                              ~Gość

                                              Śledzie na słodko to domena Skandynawów. Z miodem z rodzynkami z curry. Byłem jadłem i jest to przepyszne a nawet lepsze niż nasze śledzie w occie czy w oleju.

                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                  0
                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                    0
                                                  • zgłoś naruszenie
                                                  ~Gość

                                                  A jadl Pan?
                                                  Dla anglikow dziwne jest ze jemu karpie. Dla nich to zwierze hodowlane, rybka w stawie . I Nie wytlumaczysz ze to inna odmiana. Dla nich jestesmy dziwni. Zanioslam do pracy golabki. Mocno sie przy nich narobilam. Ludzie mowili.. Farsz to dobry ale sorry tego liscia Nie zjem!! Co kraj to obyczaj co kucharz to inny smak

                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                      0
                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                        0
                                                      • zgłoś naruszenie
                                                      ~Gość

                                                      już jest mi nie dobrze od tej mieszaniny

                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                          0
                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                            0
                                                          • zgłoś naruszenie
                                                          ~Gość

                                                          a bo ty się znasz

                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                              0
                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                0
                                                              • zgłoś naruszenie
                                                              ~Gość

                                                              na sledzia z iodem nikt mnie nie namówi

                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                  0
                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                    0
                                                                  • zgłoś naruszenie
                                                                  Więcej komentarzy - rozwiń
                                                                  Pomoc | Zasady forum
                                                                  Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
                                                                  Dodajdo ulubionych
                                                                  Usuńz ulubionych
                                                                  20komentarzy
                                                                  Jeśli chcesz dodać
                                                                  artykuł do ulubionych
                                                                  zarejestruj się lub zaloguj

                                                                  Zobacz również

                                                                  "Pan karp" ulubieńcem Katarzyny Bosackiej?
                                                                  Porada 201

                                                                  "Pan karp" ulubieńcem Katarzyny Bosackiej?

                                                                  Którą francuską potrawę powinni poznać Polacy?
                                                                  News 14

                                                                  Którą francuską potrawę powinni poznać Polacy?

                                                                  Poleca Michel Moran!

                                                                  Ukochane danie Magdy Gessler to...
                                                                  News 174

                                                                  Ukochane danie Magdy Gessler to...

                                                                  Nie spodziewacie się nawet, jak prostą potrawę wybiera restauratorka!

                                                                  Nosowska testuje swoje dania na...?
                                                                  News 32

                                                                  Nosowska testuje swoje dania na...?

                                                                  Poza świetnym wokalem Kasia Nosowska ma jeszcze inny talent!

                                                                  Czy Michel Moran lubi bigos?
                                                                  News 02

                                                                  Czy Michel Moran lubi bigos?

                                                                  Sprawdź, czy francuskie podniebienie gwiazdy "MasterChefa" toleruje to polskie danie

                                                                  Święta w domu Basi Ritz
                                                                  News 73

                                                                  Święta w domu Basi Ritz

                                                                  Tradycyjne potrawy według zwyciężczyni programu "MasterChef"

                                                                  Cała prawda o żywności ekologicznej
                                                                  Porada 10

                                                                  Cała prawda o żywności ekologicznej

                                                                  Stary piernik gwarancją dobrobytu! Ciekawostka 11

                                                                  Stary piernik gwarancją dobrobytu!

                                                                  tvnpix