zamknij

Ulubiony przepis Magdy Gessler

News

Gwiazda "Kuchennych rewolucji" i "MasterChefa" podała nam składniki swojej ukochanej potrawy świątecznej
Ulubiony przepis Magdy Gessler
Autor: kulinarni.pl

Znana restauratorka, prowadząca program "Kuchenne rewolucje" oraz jurorka programu "MasterChef" zdradza przepis na swoją ulubioną potrawę świąteczną. Zobacz i wypróbuj!

Zobacz też przepis Magdy Gessler na kompot z suszu >>>

Zainspiruj nas

Komentarze (20)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
~Gość

Ja piekłam makowca Pani Magdy pychota :)

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      francja na talerzu
      francja na talerzu

      Osobiście uważam , że ta Pani gotować nie potrafi!! No bo przecież jak można nazwać kogoś, kto w restauracyjnej kuchni podchodzi do garów z bujną czupryną i paluchami pełnymi biżuterii...
      Doprawianie "kucharkiem" też niezbyt dobrze o Pani świadczy...cóż najważniejsze , że ma oglądalność...

      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
          0
        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
            0
          • zgłoś naruszenie
          ~Gość

          Byłam na wykładzie wybitnego kardiochirurga i był... w garniturze!!! Pewnie tylko nabierał wszystkich, że umie operować, bo jak można to robić w garniturze!

          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
              0
            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                0
              • zgłoś naruszenie
              ~Gość

              Robiłam tatar ze śledzia pani magdy pychota

              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                  0
                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                    0
                  • zgłoś naruszenie
                  ~Gość

                  zwyczajny kompot z suszu, ja dodaję jeszcze suszone morele .

                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                      0
                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                        0
                      • zgłoś naruszenie
                      ~Gość

                      Pierwsze wrażenie.... troche dziwne, ale w sumie to może być ciekawy połamany smak, myśle że warto spróbować

                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                          0
                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                            0
                          • zgłoś naruszenie
                          ~Gość
                          • ~Gość:
                          • Pierwsze wrażenie.... troche dziwne, ale w sumie to może być ciekawy połamany smak, myśle że warto spróbować
                          • rozwiń

                          zgadzam się

                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                              0
                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                0
                              • zgłoś naruszenie
                              ~Gość

                              bardzo dziwne smaki mysle ze ten przepis jest nie dla mnie

                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                  0
                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                    0
                                  • zgłoś naruszenie
                                  ~Gość

                                  Obrzydliwość!
                                  Nawet psu bym tego nie dał

                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                      0
                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                        0
                                      • zgłoś naruszenie
                                      ~Gość

                                      racja

                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                          0
                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                            0
                                          • zgłoś naruszenie
                                          ~Gość

                                          zgadzam się

                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                              0
                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                0
                                              • zgłoś naruszenie
                                              ~Gość

                                              Śledzie na słodko to domena Skandynawów. Z miodem z rodzynkami z curry. Byłem jadłem i jest to przepyszne a nawet lepsze niż nasze śledzie w occie czy w oleju.

                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                  0
                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                    0
                                                  • zgłoś naruszenie
                                                  ~Gość

                                                  A jadl Pan?
                                                  Dla anglikow dziwne jest ze jemu karpie. Dla nich to zwierze hodowlane, rybka w stawie . I Nie wytlumaczysz ze to inna odmiana. Dla nich jestesmy dziwni. Zanioslam do pracy golabki. Mocno sie przy nich narobilam. Ludzie mowili.. Farsz to dobry ale sorry tego liscia Nie zjem!! Co kraj to obyczaj co kucharz to inny smak

                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                      0
                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                        0
                                                      • zgłoś naruszenie
                                                      ~Gość

                                                      już jest mi nie dobrze od tej mieszaniny

                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                          0
                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                            0
                                                          • zgłoś naruszenie
                                                          ~Gość

                                                          a bo ty się znasz

                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                              0
                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                0
                                                              • zgłoś naruszenie
                                                              ~Gość

                                                              na sledzia z iodem nikt mnie nie namówi

                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                  0
                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                    0
                                                                  • zgłoś naruszenie
                                                                  Więcej komentarzy - rozwiń
                                                                  Pomoc | Zasady forum
                                                                  Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
                                                                  Dodajdo ulubionych
                                                                  Usuńz ulubionych
                                                                  20komentarzy
                                                                  Jeśli chcesz dodać
                                                                  artykuł do ulubionych
                                                                  zarejestruj się lub zaloguj

                                                                  Zobacz również

                                                                  Dlaczego warto pościć? News 280

                                                                  Dlaczego warto pościć?

                                                                  Kochamy jeść, gotować i biesiadować. Dlaczego więc mielibyśmy dobrowolnie z tego rezygnować? Co nam daje post i umartwianie się?

                                                                  Podróżnik kulinarny odwiedza Jaffę
                                                                  News 10

                                                                  Podróżnik kulinarny odwiedza Jaffę

                                                                  Maciej Nowak na tropie hummusu i falafelu

                                                                  Ulubiony przepis Magdy Gessler
                                                                  News 120

                                                                  Ulubiony przepis Magdy Gessler

                                                                  Gwiazda "Kuchennych rewolucji" i "MasterChefa" podała nam składniki swojej ukochanej potrawy świątecznej

                                                                  Podróżnik kulinarny - powidła strzeleckie
                                                                  News 510

                                                                  Podróżnik kulinarny - powidła strzeleckie

                                                                  Gdzie bije "powidłowe" serce Polski?

                                                                  "Pan karp" ulubieńcem Katarzyny Bosackiej?
                                                                  Porada 201

                                                                  "Pan karp" ulubieńcem Katarzyny Bosackiej?

                                                                  Tajemnice polskiej kuchni
                                                                  Porada 20

                                                                  Tajemnice polskiej kuchni

                                                                  Jak Bosacka walczy z obżarstwem?
                                                                  Porada 27

                                                                  Jak Bosacka walczy z obżarstwem?

                                                                  Zobacz, co podpowiada prowadząca "Wiem co jem i wiem co kupuję"!

                                                                  Podróżnik kulinarny na rybach
                                                                  News 40

                                                                  Podróżnik kulinarny na rybach

                                                                  Dowiedz się gdzie kupować i jakie ryby wybierać, aby mięso było smaczne!

                                                                  tvnpix